Πάρτι με τις υπερωρίες στο Μαξίμου

0
160

Μεγάλα ποσά που αντιστοιχούν σε υπερωριακή απασχόληση υπαλλήλων του Μεγάρου Μαξίμου καθώς και υπαλλήλων στα γραφεία του αντιπροέδρου και σε αυτά υπουργών της κυβέρνησης, τα οποία μάλιστα φέρεται να εγκρίνονται πριν καν γίνουν, αποκαλύπτει με δημοσίευμά του ο Ελεύθερος Τύπος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, «το Μαξίμου αποδεικνύεται ο πιο καλός και γαλαντόμος εργοδότης αφού, όχι μόνο πληρώνει στο ακέραιο τις υπερωρίες των εργαζομένων που δουλεύουν νυχθημερόν για την πρώτη φορά Αριστερά κυβέρνηση, αλλά φροντίζει και να τις διασφαλίζει πριν καν γίνουν!».

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, «για τις υπερωρίες που θα γίνουν τον τρέχοντα μήνα Μάρτιο η έγκριση για τη δέσμευση των σχετικών πιστώσεων έγινε από τις αρχές Φεβρουαρίου! Και φυσικά δεν αναφερόμαστε σε κάποιο μικρό ποσό, αλλά σε σχεδόν 50.000 ευρώ (49.400 για να είμαστε ακριβοδίκαιοι) μηνιαίως».

Οι υπερωρίες, όπως αναφέρει ο Ελεύθερος Τύπος, αφορούν στη Γραμματεία του πρωθυπουργού και στις Γραμματείες του αντιπροέδρου και των υπουργών Επικρατείας και συγκεκριμενά σε μετακλητούς υπαλλήλους, στελέχη και επιστημονικούς συνεργάτες.

Πηγή: Ελεύθερος Τύπος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here