ΠΑΣΟΚ: Αυτογελοιοποιείται η Βαγενά, γλείφοντας δεξιά κι αριστερά

0
43

Με φοβερή σφοδρότητα απάντησε το ΠΑΣΟΚ στον χαρακτηρισμό «λαμόγια», που απηύθυνε σε στελέχη του η βουλευτής του Σύριζα ‘Αννα Βαγενά.

Αφού υπενθυμίζει ότι υπήρξε βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, την αποκαλεί «οπαδό του Γιώργου Παπανδρέου«, της προσάπτει «πολιτικό τυχοδιωκτισμό»,  και «γλείψιμο» για να πετύχει τους στόχους της, που είναι οι θεατρικές επιχορηγήσεις…

Διαβάστε:

«Η κα. Άννα Βαγενά υπήρξε κάποτε καλή ηθοποιός. Έχει ενδιαφέρον να θυμηθούμε ότι ήταν υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ το 2009 και αποδέχθηκε την βουλευτική ιδιότητα και μετά από παραίτηση βουλευτή το 2012 για να υποστηρίξει τον πολιτικό τυχοδιωκτισμό της. Ιδού μερικές από τις δηλώσεις που έκανε στη συνέχεια : 

Δήλωση 1η: 6/03/2012: «Εγώ δεν ήμουν ΠΑΣΟΚ. Το 2009 μόνο την νύχτα των εκλογών πέρασα από τα γραφεία του κόμματος.»

Δήλωση 2η: 4/04/2012: «Δεν έχω αποφασίσει με ποιό κόμμα θα κατέβω. Το ΠΑΣΟΚ δεν με έχει προσεγγίσει.»

Δήλωση 3η: 19/05/2013: «ΔΗΜΑΡ και ΣΥΡΙΖΑ δεν με θέλουν.»

Δήλωση 4η: 12/11/2014: «Εγώ ΕΝΦΙΑ δεν πληρώνω πάντως.»

Δήλωση 5η: 25/2/2015: «Ο Τσίπρας είναι κάτι σαν τον Ιησού Χριστό της Αριστεράς.»

Δεν χρειάζονται περαιτέρω σχόλια για να κατανοήσουμε τις παραστάσεις της κυρίας Βαγενά στη Βουλή στα ΜΜΕ!

Επιτίθεται τώρα στους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ! Δεν ασχολείται με την προγραμματική συνέπεια του ΣΥΡΙΖΑ που την δέχθηκε στους συνδυασμούς του! 

Η έλλειψη στοιχειώδους αυτοσεβασμού είναι εμφανής. Όπως και η αγωνία της για να «γλείψει» όποιον μπορεί, προκειμένου να εξυπηρετήσει τους προσωπικούς της στόχους.

Ήταν ΠΑΣΟΚ, όταν πίεζε για να εξασφαλίσει επιχορηγήσεις για το θέατρό της, παρασιτώντας ως «καλλιτεχνικός περίγυρός» του.

Ήταν οπαδός του κ. Γ. Παπανδρέου εν όψει εξουσίας το 2009 και μετά φυσικά είχε συχνές παρουσίες στο Υπουργείο Πολιτισμού.

Ήταν εθελοντής υποψήφια ΔΗΜΑΡ και ΣΥΡΙΖΑ το 2012, αλλά δεν τη δέχθηκαν.

Και τώρα αυτογελοιοποιείται υμνώντας θεολογικά τον Πρωθυπουργό και καθυβρίζοντας βουλευτές, ελπίζοντας να την προσέξει κάποιος, προφανώς για να εξασφαλίσει τις πολύτιμες  επιχορηγήσεις . 

Άξιος ο μισθός της! Ας την έχει ο ΣΥΡΙΖΑ ως υπόδειγμα πολιτικής οντότητας.

Ελπίζουμε μόνο να πληρώσει τώρα τον ΕΝΦΙΑ του 2015».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here