Πατέρας Κούκλατζη: Δεν μας λένε πότε θα τελειώσει ο εφιάλτης

0
81

Σαράντα επτά ημέρες παραμένουν φυλακισμένοι στην Αδριανούπολη οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί χωρίς να υπάρχει κάποια ενημέρωση για την τύχη τους.

Ο πατέρας του λοχία Δημήτρη Κούκλατζη, μιλώντας στην εφημερίδα «Εθνος» μιλά για την οικογενειακό δράμα που ζουν οι δύο οικογένειες από τη στιγμή που ο γιος του βρέθηκε φυλακισμένος μαζί με τον συνάδελφό του Άγγελο Μητρετώδη.

«Άλλαξε η ζωή μας μέσα σε λίγα λεπτά. Προσπαθούμε όμως να κρατήσουμε την ψυχραιμία μας. Δίνουμε κουράγιο στον εαυτό μας και παραμένουμε νηφάλιοι τόσο εγώ όσο και η γυναίκα μου», λέει ο Νίκος Κούκλατζης και επισημαίνει ότι επί ενάμιση μήνα οι Τούρκοι δεν έχουν καν απαγγείλει κατηγορητήριο.

«Ζούμε καθημερινά με αυτό. Κανείς δεν μπορεί να μας διαβεβαιώσει πότε θα τελειώσει ο εφιάλτης», λέει σημειώνοντας επίσης πως οι δύο στρατιωτικοί είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση, ευτυχώς και πως οι Τούρκοι στις φυλακές τους φέρονται καλά.

«Τα παιδιά, κυρίως ο Δημήτρης, περνούν την ώρα τους διαβάζοντας κάθε είδους λογοτεχνικά βιβλία, όπως του Καζαντζάκη αλλά και του Νταν Μπράουν. Ετοιμάζομαι να πάω νέα βιβλία την ερχόμενη Παρασκευή. Τους φέρονται καλά εκεί, δεν έχουν παράπονο«.

Οι δυο στρατιωτικοί δεν το βάζουν κάτω και πλέον αντιλαμβάνονται και οι ίδιοι ότι αυτή η διαδικασία μπορεί να κρατήσει περισσότερο, σύμφωνα με όσα λέει ο Νίκος Κούκλατζης στο “Έθνος”:

«Ο Δημήτρης δεν το βάζει κάτω. Αντιλαμβάνεται ότι αυτή η ιστορία μπορεί να κρατήσει αρκετά και δείχνει ότι είναι έτοιμος να κάνει υπομονή για όσο διάστημα απαιτηθεί μέχρι να λήξει αυτή η κράτηση«.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here