Αλ Πατσίνο ή Χαβιέ Μπαρδέ στο ρόλο του Ωνάση‏

0
39

Ο σκηνοθέτης Φερνάντο Μεϊρέγες, που ετοιμάζει ταινία για τη ζωή του Αριστοτέλη Ωνάση, ανακοίνωσε από τον λογαριασμό του στο Twitter ότι βρήκε τον ηθοποιό που θα ερμηνεύσει τον Έλληνα Κροίσο -χωρίς όμως να πει ποιος θα ναι αυτός.

Οι περισσότερες πληροφορίες συγκλίνουν στο πρόσωπο του Αλ Πατσίνο, αν και υπάρχουν φήμες ότι ο ρόλος θα δοθεί στον Χαβιέ Μπαρδέμ.

Η ταινία, που θα είναι μεγάλη παραγωγή, θα βασιστεί στο βιβλίο του Πίτερ Έβανς «Νέμεσις: Η πραγματική ιστορία του Αριστοτέλη Ωνάση, της Τζάκι και το ερωτικό τρίγωνο που οδήγησε στην πτώση των Κένεντι».

Η ταινία θα φωτίσει τις σχέσεις του Ωνάση με τον Ρόμπερτ Κένεντι, ο οποίος πραγματοποίησε έρευνα στις εμπορικές δραστηριότητες του Έλληνα μεγιστάνα και του απαγόρευσε τις εμπορικές συναλλαγές σε αμερικανικό έδαφος.

Ο Έβανς φτάνει στο σημείο να ισχυριστεί ότι οι κακές σχέσεις των δύο ανδρών, καθώς και ο αγώνας διεκδίκησης της Τζάκι, οδήγησε τον Ωνάση στην απόφαση να χρηματοδοτήσει τη δολοφονία του Μπομπ Κένεντι…

Μέχρι στιγμής ο σκηνοθέτης δεν έχει καταλήξει ποια γυναίκα ηθοποιός θα υποδυθεί την Τζάκι, ενώ πέρυσι είχε αφήσει να εννοηθεί ότι για τον ρόλο του Μπομπ Κένεντι θεωρεί ιδανικό τον Μάικλ Φασμπέντερ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here