Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι: Η Εγκυμοσύνη! Κυκλοφόρησε το τρέιλερ

0
219

Με τον Τζέιμς Φόλεϊ και πάλι πίσω από τη σκηνοθετική καρέκλα, μετά το «Fifty Shades Darker», το τρίτο και τελευταίο(!) μέρος των ηρώων της Ε.Λ. Τζέιμς έρχεται ξανά του Αγ. Βαλεντίνου, στις 14 Φεβρουαρίου 2018.

Όπως γράφει ο Τάσος Μελεμενίδης στο cinemagazine.gr, το franchise που αγαπούν να κοροϊδεύουν οι περισσότεροι κριτικοί τα τελευταία χρόνια, αντικαθιστώντας τους αντίστοιχους των βιβλίων όταν κυκλοφορούσε τις ιστορίες της η Τζέιμς, φτάνει μάλλον στο τέλος του!

Μετά την υπόσχεση για γάμο με την οποία τελείωνε το «Darker» και η οποία πραγματοποιείται όπως βλέπουμε στο τρέιλερ που κυκλοφόρησε, ο κύριος Γκρέι και η σύζυγός του πλέον μπλέκονται σε περιπέτειες που προκύπτουν από απογοητευμένα άτομα του παρελθόντος τους, δοκιμάζοντας παράλληλα (ξανά) τα όριά τους στο σεξ, ελπίζοντας πως ο γάμος δε θα τους αλλάξει.

Ξαναβλέποντας τις 2 προηγούμενες ταινίες, το «Fifty Shades Darker» που δόθηκε στα πιο «ασφαλή», για το στούντιο, χέρια του βετεράνου Φόλεϊ, πήγαινε αρκετά βήματα πίσω σε σχέση με όσα προσπάθησε να κάνει η Σάμ Τέιλορ Τζόνσον στην πρώτη και όπως φαίνεται θα ακολουθήσει το ίδιο μοτίβο αφού η εμπορική του απήχηση ήταν ικανοποιητική.

Το τρέιλερ κλέινει με τα νέα της εγκυμοσύνης της Αναστέζια (Ντακότα Τζόνσον), κι εμείς ευχόμαστε να μην εγκυμονεί σίκουελ. Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες 8 Φεβρουαρίου από τη UIP.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here