Πέθανε η ηθοποιός Ρένα Βουτσινά…

0
379

Πέθανε η ηθοποιός Ρένα Βουτσινά, σύζυγος επί πολλά χρόνια του επίσης γνωστού ηθοποιού Βάσου Αδριανού. Είχε υποστεί βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο πριν από μια εβδομάδα.

Στο πλευρό της ήταν η κόρη της, Ναστάζια, η οποία είχε χάσει τον πατέρα της πριν από 20 χρόνια. Ο Βάσος Αδριανός είχε τραυματιστεί θανάσιμα πέφτοντας στο κενό από τη βεράντα του σπιτιού τους.

Η Ρένα Βουτσινά από το 1979 έως το 1981 πρωταγωνιστούσε στο σίριαλ της ΥΕΝΕΔ «Μεθοριακός Σταθμός» κρατώντας το ρόλο της Γαρουφαλλιάς που ήταν ερωτευμένη με τον γεωπόνο Αλέξη. Στο ρόλο του Αλέξη ο σύντροφος της ζωή της, Βάσος Ανδριανός. Το σίριαλ είχε γνωρίσει τεράστια επιτυχία.

Εκτός από το σίριαλ «Μεθοριακός Σταθμός», την ίδια εποχή η Ρένα Βουτσινά έπαιζε και στη σειρά «Εκείνες και Εγώ» με πρωταγωνιστή τότε τον Λάμπρο Κωνσταντάρα (τη δεκαετία του ’90 έγινε remake της σειράς με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Μπέζο). Η Ρένα Βουτσινά έκανε τη Δεβόρα, βοηθό του Ζάχου Δόγκανου, η οποία υποτίθετο ότι ήταν μαύρη και η ηθοποιός για τις ανάγκες του ρόλου βαφόταν. Ο συγκεκριμένος ρόλος έκανε τη Ρένα Βουτσινά σούπερ σταρ.

Η Ρένα Βουτσινά έπαιξε και σε ελληνικές ταινίες, κρατώντας μικρότερους ρόλους. Σημαντικότερη δουλειά της έκτοτε η συμμετοχή της στην ταινία «Υποψήφιοι Βουλευτές και βουλευτίνες» του 1980, ως μαύρη Ντόροθι. Δύο χρόνια μετά έκανε ένα γκεστ στη σειρά «Ορκιστείτε Παρακαλώ» και στη συνέχεια αποσύρθηκε και από την τηλεόραση και τον κινηματογράφο και έκανε μόνο κάποιες επιλεκτικές δουλειές στο θέατρο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here