Απίστευτες αποκαλύψεις για τα σεξουαλικά όργια του Υβ Σεν Λοράν

0
227

Στον Καναδά ζει ο πρώην σοφέρ και ερωτικός σκλάβος του θρυλικού Γάλλου σχεδιαστή Υβ Σεν Λοράν και του συντρόφου του Πιερ Μπερζέ.

Ο Φαμπρίς Τομά έγραψε ένα αποκαλυπτικό βιβλίο όπου περιγράφει το ζευγάρι ως σεξουαλικά αρρώστους ενώ αναφέρεται στα όργια και στις ακραίες σεξουαλικές τους επιθυμίες.

Ο Φαμπρίς Τομά αποκάλυψε ότι κληρονόμησε τη θέση του σοφέρ και ερωτικού σκλάβου από τον πατέρα του.

«Ήταν δύο σπουδαίοι άνθρωποι, δύο είδωλα αλλά ταυτόχρονα εξαρτημένοι από σεξ» γράφει χαρακτηριστικά ο Τομάς που αποκαλύπτει ότι ο Σεν Λοράν ήθελε να ον μαστιγώνουν γιατί έτσι πίστευε ότι δημιουργούσε καλύτερα ενώ ο Μπερζέ προτιμούσε να μαστιγώνει τους σκλάβους του. Όπως λέει ο πρώην σοφέρ, «με μαστίγωνε πολύ σκληρά».

«Για να κρατήσω τη δουλειά μου έπρεπε να είμαι ερωτικός σκλάβος». Ο Μπερζέ ήθελε  ερωτικούς σκλάβους. Ήταν το τίμημα» συμπλήρωσε.

Αναφερόμενος στον θρυλικό σχεδιαστή, είπε πως οι αμφεταμίνες, τα ναρκωτικά και το αλκοόλ κατέστρεφαν ό,τι δημιουργούσε ο Υβ Σεν Λοράν ενώ είχε βαθύτατα ψυχικά τραύματα καθώς δεν μπορούσε να αποδεχθεί τη σεξουαλικότητά  του. Τα καταπιεσμένα παιδικά του χρόνια στην Αλγερία άφησαν βαρά τραύματα στην ψυχή του, λέει ο Τομάς.

Στο μεταξύ αντικείμενο δικαστικής διαμάχης είναι κάποια σκίτσα του Υβ Σεν Λοράν που έχει στην κατοχή του ο Φαμπρίς Τομάς, ο οποίος ισχυρίζεται ότι του τα χάρισε ο σχεδιαστής ενώ το ίδρυμα Μπερζέ τα διεκδικεί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here