«Πολέμησαν τη Φουρέιρα από την ΕΡΤ, δεν την ήθελαν»…

0
422

«Πολλές φορές η Ελένη Φουρέιρα έχει κυνηγήσει να πάει στη Eurovision και πάντοτε έτρωγε πόρτα από την ΕΡΤ, δεν την ήθελαν», είπε η Τίνα Μεσαροπούλου, στην εκπομπή τής Ελένης Μενεγάκη στον Alpha«Ακούστηκε ότι ήθελε να πάει σε απευθείας ανάθεση, ενώ ήθελαν από την ΕΡΤ να πάνε σε διαγωνισμό με τρεις υποψηφίους. Τελικά, όμως, καταντήσαμε να πάμε σε ανάθεση».

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου σημείωσε ότι η Ελένη Φουρέιρα έχει ζητήσει τρεις φορές από την ΕΡΤ να πάει στη Eurovision με την Ελλάδα δίχως να λάβει θετική απάντηση.

«Είδαμε μια Ελένη Φουρέιρα που ανέβηκε πάνω στη σκηνή με αέρα νικήτριας, πριν καν ξεκινήσει να παίζει το κομμάτι. Και είδαμε από την άλλη μία Γιάννα Τερζή η οποία όλο αυτό το διάστημα μας τρέλανε «δεν μου δείχνουν το χέρι, δεν με πιάνει ο σκηνοθέτης, δεν έχω χρήματα από την ΕΡΤ να πάρω φωτορυθμικά…». Την ήξερε ποια είναι η κατάσταση πριν φύγει για τη Λισαβόνα. Πας να δώσεις ό,τι καλύτερο και από εκεί και πέρα όπου φτάσεις. Άλλωστε νομίζω ότι και η ΕΡΤ από μόνη της δεν αποσκοπούσε στην πρωτιά.

Μας έφαγε τόσες μέρες να ασχολούμαστε αν το χέρι θα είναι μπλε και πόσο μπλε και αν η μούντζα ανοίξει και αν θα πιάσουμε το φως… Ε, δεν το πιάσαμε το φως και μας ήρθε και η μούντζα κατευθείαν δηλαδή! Είναι η πρώτη φορά που την γκρίνια δεν την έκαναν οι δημοσιογράφοι, την είχε κάνει η ίδια. Είχε προκαταλάβει το κοινό».

«Πολέμησαν τη Φουρέιρα από την ΕΡΤ, δεν την ήθελαν»…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here