«Πόλεμος» Ραγκούση- Χρυσοχοΐδη για τον αρχηγό της αστυνομίας

0
127

Σφοδρότατη επίθεση στην επιλογή του ΚΥΣΕΑ για τον νέο αρχηγό της αστυνομίας Μιχάλη Καραμαλάκη, έκανε ο Γιάννης Ραγκούσης, τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ για την Προστασία του πολίτη, μιλώντας για «παλαιοκομματική λογική» και προσπάθεια «αναστήλωσης του κράτους της Δεξιάς».

Απαντώντας ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, επισημαίνει ότι ο κ. Καραμαλάκης είχε γίνει υπαρχηγός της ΕΛΑΣ το 2018 επί ΣΥΡΙΖΑ, και χαρακτηρίζει «ακραία επιθετική», «άδικη» και «προσβλητική» την ανακοίνωση του κ. Ραγκούση.

Αναλυτικά η δήλωση Ραγκούση:

«Απροσχημάτιστη επανέκαμψε η καταπάτηση κάθε προγραμματισμένης διαδικασίας αξιολόγησης των στελεχών στα Σώματα Ασφαλείας. Η παλαιοκομματική λογική προαγωγής του τύπου «και δικός μου να είναι και να ξέρει πως εγώ τον ανέδειξα, για να μου χρωστάει» προσβάλλει βάναυσα κάθε έννοια σύγχρονης και αξιοκρατικής Ελλάδας. Η αναστήλωση του κράτους της δεξιάς, ιδίως στα Σώματα Ασφαλείας, εξελίσσεται με κλιμακούμενη προκλητικότητα».

Η απάντηση Χρυσοχοϊδη:

«Ο νέος Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας έγινε Επιτελάρχης το 2017, Υπαρχηγός το 2018 και Αρχηγός σήμερα. Αντιλαμβάνονται όλοι, από την εξέλιξη της σταδιοδρομίας του, ότι η επιλογή του νέου Αρχηγού δεν έχει καμία σχέση με κομματισμό και αναξιοκρατία. Αυτά προς απάντηση μιας εμφανώς βιαστικής, ακραία επιθετικής, άδικης και προσβλητικής προς το πρόσωπο του Αρχηγού και του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοίνωση του Τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., που κάνει λόγο για «αναστήλωση του κράτους της δεξιάς» και μάλιστα (!) με «κλιμακούμενη προκλητικότητα»».

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here