Προκαλεί ο Ράμα: Προβοκάτορες κηδείων όσοι παραβρέθηκαν στην κηδεία του Κατσίφα

0
41

Σε νέες δηλώσεις προχώρησε ο πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα χαρακτηρίζοντας προβοκάτορες όσους παρευρέθησαν στην κηδεία του Κωνσταντίνου Κατσίφα.

«Το κράτος μας δεν μάχεται ούτε με φέρετρα και ούτε με προβοκάτορες κηδειών. Όποιος ήρθε να προκαλέσει, εισήλθε, ντρόπιασε τον εαυτό του και τη σημαία του και αποχώρησε. Πατριωτισμός δεν σημαίνει να μισείς τον άλλον και τη γλώσσα του, αλλά να αγαπάς τη χώρα και τη γλώσσα σου» είπε ο Αλβανός πρωθυπουργός που από την πρώτη στιγμή χαρακτήρισε τον 35χρονο ομογενή «εξτρεμιστή» και «τρελό».

Για όσους βρέθηκαν στους Βουλιαράτες είπε: «Η Αλβανία δεν «ντροπιάζεται» από ορισμένους άξεστους, που ζουν σαν ύαινες και τραγουδούν σαν κοράκια! Είναι βρωμερές υπάρξεις που βεβηλώνουν το νεκρό που δήθεν τιμούν και μειώνουν την αξιοπρέπεια της σημαίας του έθνους τους. Ένα έθνος (σημ. Ελληνικό) που έδωσε πολλά στην ανθρωπότητα, ενός λαού που δεν ήταν και δεν μπορεί να είναι ποτέ εχθρός μας, μιας χώρας όπου οι Αλβανοί βρήκαν στέγη, το ίδιο όπως βρήκαν στέγη οι Έλληνες σε μας. Και αυτή όπως κάθε άλλη χώρα, έχει την ατυχία να έχει τα δικά της γουρούνια και τα δικά της γαϊδούρια».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here