Πρόσκληση σε δείπνο με γεμιστά για Αλέξη και Μπέτυ

0
13

 

Καλεσμένοι σε δείπνο είναι ο πρωθυπουργός ΑΛέξης Τσίπρας με τη σύντροφό του Μπέτυ Μπαζιάνα. Το μενού θα έχει μόνο τα «φημισμένα γεμιστά της Νατάσας», καμία σχέση με αυτά της Θεανώς Φωτίου.

Την πρόσκληση απηύθυνε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης και Νατάσα είναι η σύζυγός του η οποία φημίζεται για τα γεμιστά της, σύμφωνα με τον ΒΗΜΑΤοδότη.

Το δείπνο θα πραγματοποιηθεί, κατά τον κ. Λεβέντη, εντός της εβδομάδος, στην οικία του προέδρου της Ενωσης Κεντρώων στη Βάρη και για να μη θεωρηθεί… φτωχικό θα συνοδεύεται και από… ψαροκατάσταση. Θα είναι, όπως λέει, το επιστέγασμα μιας φιλίας που άρχισε με την ψήφιση της απλής αναλογικής και θα ολοκληρωθεί με τη στήριξη του κ. Τσίπρα σε ορισμένα νομοσχέδια: «Δεν θέλω να εισέλθω στην κυβέρνηση γιατί θα χαθώ μαζί του» λέει ο κ. Λεβέντης και αποκαλύπτει τις συμβουλές που του έδωσε στην τελευταία τηλεφωνική επικοινωνία τους: «Του είπα – και συμφώνησε – να καταργήσει τον ΕΝΦΙΑ και να μειώσει τους φόρους, άλλωστε ούτε αυτός μου είπε να εισέλθω στην κυβέρνηση, έχει ισχυρή πλειοψηφία, έχει τον Καμμένο» λέει ο κ. Λεβέντης, ο οποίος τώρα εκτιμά ότι δεν πρόκειται να προκηρυχθούν πρόωρες εκλογές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here