Πρωτοφανές: Αγωγή της υφυπουργού Παπακώστα στον Μητσοτάκη

0
122

Η Κατερίνα Παπακώστα προχωρά σε μια πρωτοφανή, για υπουργό, κίνηση εναντίον του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκου Μητσοτάκη: Καταθέτει αγωγή, κατηγορώντας την για στοχοποίηση και συκοφαντική δυσφήμιση.

Μιλώντας στην εκπομπή «Απευθείας» της ΕΡΤ τον αποκάλεσε «φαύλο πρόεδρο» και πρόσθεσε: «Θα καταθέσω σήμερα ή αύριο αγωγή με κόστος ενός ευρώ, κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη για τη στοχοποίηση μου, για συκοφαντική δυσφήμιση, για ψευδείς ειδήσεις, απόπειρα πολιτικής μου εξόντωσης αλλά και για το γεγονός ότι οδηγούμαστε σε ακραίες καταστάσεις».

«Ο Κ. Μητσοτάκης ούτε μια φορά δεν εναντιώθηκε και εγώ τον θεωρώ και ενορχηστρωτή της ανήθικης και αθέμιτης στοχοποίησης μου που είχε στόχο να αναχαιτίσει το κόμμα που ίδρυσα τον περασμένο Ιούλιο τη «Νέα Ελληνική Ορμή». Με διέγραψε περιφρονώντας τους πολίτες που με ψήφισαν. Ο Κ. Μητσοτάκης άγεται και φέρεται, εκτρέφει το αυγό του φιδιού και ξεπλένει με τον τρόπο αυτό την Χρυσή Αυγή», υποστήριξε η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη.

«Νιώθω βαθύτατα προσβεβλημένη, γιατί σε καιρό ειρήνης και δημοκρατίας ανακάλυψα ότι ήμουν στοχοποιημένη μακράν πρώτη από τις κομματικές οργανώσεις της Ν.Δ», ανέφερε η Κ.Παπακώστα μιλώντας για τα «οργανωμένα μηνύματα -απειλητικά για τη ζωή βουλευτών- και ενάντια στη Συμφωνία των Πρεσπών».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here