Πρώην αντιπρόεδρος Novartis: Η χοντροκομμένη φάρσα θα καταπέσει

0
155

Με ανάρτησή του στο facebook ο πρώην αντιπρόεδρος της Novartis Κωνσταντίνος Φρουζής τοποθετείται δημοσίως για όσα του καταλογίζουν κάνοντας λόγο για χοντροκομμένη φάρσα και για στημένους ψευδομάρτυρες αλά και άθλιους συνεργάτες τους που βρέθηκαν/νακαλύφθηκαν, οι οποίοι θα λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη.

Ο κ. Φρουζής, σύμφωνα με πληροφορίες από τη δικογραφία της υπόθεσης που εστάλη στη Βουλή, κατονομάζεται από τους προστατευόμενους μάρτυρες ως ο άνθρωπος που μετέφερε τα χρήματα σε πολιτικά πρόσωπα.

Όπως σημειώνει χαρακτηριστικά: «Θέλω να γνωρίζετε ότι όλη αυτή η χοντροκομμένη φάρσα που ζούμε τις τελευταίες μέρες σύντομα θα καταπέσει.
Οι στημένοι ψευδομάρτυρες και οι άθλιοι συνεργάτες τους, που «βρέθηκαν»/«ανακαλύφθηκαν» τις τελευταίες εβδομάδες (!), σύντομα θα λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη.
Προσωπικά δεν θα αφήσω κανένα να σπιλώσει την μακρόχρονη επαγγελματική μου πορεία οπου τίμησα και τιμω τα παιδιά μου, την οικογένεια μου και τη χώρα μου.
Άμεσα λοιπόν, πρέπει να δωθεί το σύνολο της Δικογραφίας στη δημοσιότητα. Πρέπει όλοι οι Έλληνες να έχουν πρόσβαση σε όλη την πληροφόρηση και το περιεχόμενο της
«.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here