Πώς σώθηκε ο πατέρας του Γιώργου Μαζωνάκη από πνιγμό στη Μάνδρα

0
89

Ένας 24χρονος ήταν εκείνος που έσωσε τον πατέρα του Γιώργου Μαζωνάκη και τον απεγκλώβισε από το αυτοκίνητό του στην ΕΟ Μάνδρας Θηβών μαζί με έναν φίλο του και τα σκυλιά τους.

Ο Μανώλης Μαζωνάκης κι ένας φίλος του ήταν εγκλωβισμένοι μέσα στο αυτοκίνητο του πατέρα του τραγουδιστή και καλούσαν απεγνωσμένα σε βοήθεια.

Ο Βαγγέλης Καρατσόλης μιλώντας στην Espresso περιέγραψε τη στιγμή που απεγκλώβισε τους δύο ηλικιωμένους και τα σκυλιά τους από το τζιπ αφού έδωσε μάχη με λάσπες και νερά.

«Ο δρόμος είχε εξαφανιστεί και τα νερά ήταν τόσο ορμητικά που παρέσυραν τα αμάξια σαν καρυδότσουφλα. Εγώ είχα βρει καταφύγιο στην οροφή ενός φορτηγού για να σωθώ από τον χείμαρρο. Υπήρχε ένα τζιπ σφηνωμένο ανάμεσα σε δύο νταλίκες, και όταν κοίταξα καλύτερα είδα πως υπήρχαν επιβάτες. Δυο ηλικιωμένοι άντρες…. Παντού φωνές, ουρλιαχτά και εκκλήσεις για βοήθεια.

Και η στάθμη του νερού ανέβαινε… κατέβηκα από το όχημα και με υπεράνθρωπες προσπάθειες τους τράβηξα έξω από το παράθυρο του οδηγού. Μου είπαν ότι πήγαιναν για κυνήγι και είχαν αγωνία για την τύχη των σκυλιών που βρίσκονταν σε ειδικό κλουβί στο πίσω μέρος του οχήματός τους. Τους είπα ότι αδυνατούσα. Δεν άντεχα άλλο. Κι όμως τελικά τα ελευθέρωσα. Δεν μου επέτρεπε η συνείδησή μου να τα παρατήσω σε βέβαιο θάνατο» είπε ο νεαρός.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here