Πυκνώνουν τα σύννεφα στον γάμο Μελάνια-Ντόναλντ Τραμπ

0
147

Ούτε γύρισε να τον κοιτάξει. Αυτό είναι το κλίμα που επικρατεί ανάμεσα στο προεδιρκό ζεύγος από τη στιγμή που η πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς έκανε τις ροζ αποκαλύψεις της σύμφωνα με τις οποίες ο υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ απάτησε μαζί της τη σύζυγό του το καλοκαίρι του 2016, ενώ αμείφθηκε 130.000 δολάρια για να μην μιλήσει γι αυτό.

Χαρακτηριστική της τεταμένης σχέσης του Ντόναλντ Τραμπ με τη Μελάνια είναι η στιγμή που κατεβαίνουν από το προεδρικό αεροσκάφος φθάνοντας στο Παλμ Μπιτς και το σπίτι τους στο Μαρ ο Λάγκο όταν πρώτος κατεβαίνει ο πρόεδρος με τον γιο του Μπάρον ενώ όταν γυρίζει να κοιτάξει τη Μελάνια μήπως χρειάζεται βοήθεια εκείνη τον αγνοεί επιδεικτικά.

Πέρα από την εμφάνισή της στη Γερουσία όπου ο σύζυγός της απηύθυνε 80λεπτη ομιλία, όπου η ίδια έφθασε μόνη φορώντας ένα κρεμ κουστούμι, χρώμα διαμαρτυρίας των Δημοκρατικών κατά της συμπεριφοράς του Τραμπ στο γυναικείο φύλο, η Μελάνια διοργάνωσε γιορτή για τους εκπροσώπους του έθνους στην οποία ο πρόεδρος ήταν απών. Μάλιστα, η ίδια η Μελάνια συνοδευόταν από έναν νεαρό αξιωματικό.

Μπηχτή ήταν και η φωτογραφία που ανήρτησε για το ένα έτος προεδρίας του Τραμπ και της δικής της παρουσίας στον Λευκό Οίκο ως πρώτης κυρίας. Μόνη της στο πλευρό ενός αξιωματικού σημειώνει ότι είναι πολύ περήφανη και χαρούμενη γι αυ΄τον τον χρόνο.

https://twitter.com/FLOTUS/status/954748876887592960

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here