Πυρά Τραμπ κατά του Τριντό: Παριστάνει τον πληγωμένο…

0
44

Μετά την άνρησή του να προσυπογράψει το κείμενο της G7 και την αποχώρησή του για Σιγκαπούρη, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ συνεχίζει τις φραστικές επιθέσεις κατά του πρωθυπουργού του Καναδά Τζάστιν Τριντό και μάλιστα επί προσωπικού.

Με νέα ανάρτησή του στο Twitter, σημειώνει πως «ο Τζάστιν παριστάνει τον πληγωμένο όταν τον ξεμπροστιάζουν!».

Επιπλέον, στη συνέχεια σε μπαράζ tweet υποστήριξε ότι «το Δίκαιο Εμπόριο τώρα θα πρέπει να αποκαλείται Ηλίθιο Εμπόριο αν δεν είναι αμοιβαίο» και ότι ο Καναδάς «υπερηφανεύτηκε» σε ένα έγγραφο ότι επωφελείται από τις εμπορικές σχέσεις με τις ΗΠΑ.

Kαι συνέχισε: «Δεν είναι δίκαιο για τον λαό της Αμερικής! Το εμπορικό έλλειμμα είναι 800 δισεκατομμύρια δολάρια», συνέχισε. «Γιατί πρέπει εγώ, ως πρόεδρος των ΗΠΑ, να επιτρέπω σε χώρες να συνεχίζουν να έχουν τεράστια εμπορικά πλεονάσματα, όπως έχουν για δεκαετίες, ενώ οι αγρότες μας, οι εργάτες και οι φορολογούμενοί μας πρέπει να πληρώνουν τόσο μεγάλο κι άδικο τίμημα;».

«Προσθέστε σε αυτό το γεγονός ότι οι ΗΠΑ πληρώνουν σχεδόν όλο το κόστος του NATO–για να προστατεύουν τις ίδιες χώρες που μας κατακλέβουν στο Εμπόριο (πληρώνουν μόνο ένα κλάσμα του κόστους–και γελάνε!). Η Ευρωπαϊκή Ένωση είχε Πλεόνασμα 151 Δισεκατομμυρίων δολαρίων–έπρεπε να πληρώνει πολλά περισσότερα για το Στρατό!», υποστήριξε και πρόσθεσε:

«Η Γερμανία δίνει το 1% (αργά) του ΑΕΠ της στο NATO, ενώ εμείς δίνουμε το 4% με ΠΟΛΥ μεγαλύτερο ΑΕΠ. Το θεωρεί κανένας λογικό αυτό; Προστατεύουμε την Ευρώπη (κάτι που είναι καλό) με μεγάλη οικονομική χασούρα, και μετά μας συντρίβουν άδικα στο Εμπόριο. Έρχεται Αλλαγή!».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here