Πυροβολούσε βρέφη εξ επαφής ο μακελάρης του Τέξας

0
51

Πυροβόλησε περίπου 450 φορές. Ούρλιαζε και περπατούσε πάνω κάτω στον διάδρομο της εκκλησίας πυροβολώντας αδιακρίτως. Αυτόπτες μάρτυρες που έζησαν τον τρόμο αναφέρουν ότι αναζητούσε βρέφη και τα πυροβολούσε εξ επαφής. Έτσι εξηγείται ίσως ότι από τους 26 νεκρούς οι μισοί είναι παιδιά.

Ο Ντέβιν Κέλεϊ εισέβαλε στην εκκλησία των Βαπτιστών οπλισμένος με τρία όπλα ενώ δύο ώρες νωρίτερα είχε έναν άγριο καυγά με την πεθερά του.

Γυναικα που δέχθηκε τα πυρά και τραυματίστηκε στο χέρι έπεσε στο πάτωμα και παρίστανε τη νεκρή για να γλυτώσει τον θάνατο. Οι μαρτυρίες αναφέρουν ότι ο άνδρας, αφού σκότωνε όσους βρίσκονταν στα στασίδια πυροβολούσε κι αυτούς που έπεφταν στο πάτωμα. Αφού ολοκλήρωσε το φονικό του έργο βγήκε από την εκκλησία όπου τον  αντιμετώπισε ένας άνδρας με την καραμπίνα του και τον έριξε νεκρό.

Πριν ξεψυχήσει, τηλεφώνησε στον πατέρα του και του είπε ότι δεν νομίζει πως θα τα καταφέρει.

Δεν είχε άδεια για κανένα από τα τρία όπλα, ένα ημιαυτόματο και δύο πιστόλια.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ο 29χρονος πέθανε από τραύμα που ο ίδιος προκάλεσε στον εαυτό του, άρα  προτίμησε να αυτοκτονήσει από το να αντιμετωπίσει τις συνέπειες του νόμου ή ίσως ήθελε να διασφαλίσει ότι δεν θα επιβιώσει από τα τραύματα που ήδη του είχε προκαλέσει ο «καλός Σαμαρίτης».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here