Ράγισαν καρδιές στο τελευταίο αντίο τού ηρωικού σμηναγού Γιώργου Μπαλταδώρου

0
1831

Ράγισαν καρδιές στο τελευταίο αντίο τού ηρωικού σμηναγού Γιώργου Μπαλταδώρου, ο οποίος έχασε τη ζωή του στο καθήκον, όταν κατέπσε το μαχητικό Μιραζ 2000-5 ανοιχτά τής Σκύρου. Ετάφη στο χωριό Μορφοβούνι Καρδίτσας.

«Μπαμπάκα μας, καμάρι μας, θα είσαι πάντα στην καρδιά μας» ήταν το συγκλονιστικό «μήνυμα» των δύο μικρών παιδιών του, 8 και 10 ετών, γραμμένο σε στεφάνι, ενώ συγκλονιστικός ήταν και ο επικήδειος ο οποίος εκφωνήθηκε από τον συμμαθητή του στη Σχολή Ικάρων σμηναγό Σπύρο Καρέλλη, ο οποίος είπε ότι «θυσιάστηκε για να διατηρήσει ακέραια την πατρίδα μας».

Ήταν τέτοια η συγκίνηση που σε κάποια στιγμή η σύζυγος του Μαίρη λιποθύμησε από την ένταση και τη συγκίνηση για να λάβει τις πρώτες βοήθειες στο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που βρισκόταν εκεί για τέτοιο λόγο.

Στην τελετή έδωσαν το παρών ο υπουργός Εθνικής Αμύνης Πάνος Καμμένος, ο αρχηγός της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, ο πρόεδρος της Ενώσεως Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας Φώτης Κουβέλης, οι αρχηγοί ΓΕΑ αντιπτέραρχος Χρήστος Χριστοδούλου, ΓΕΣ αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής και ΓΕΝ αντιναύαρχος Νίκος Τσούνης.

Ράγισαν καρδιές στο τελευταίο αντίο τού ηρωικού σμηναγού Γεωργίου Μπαλταδώρου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here