Ραγκούσης: Την Κυριακή ξεκινάμε

0
31

Λίγα εικοσιτετράωρα πριν από τον πρώτο γύρο των εκλογών για την ανάδειξη προέδρου στον νέο φορέα της Κεντροαριστεράς ο Γιάννης Ραγκούσης βρέθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης απ’ όπου απηύθυνε το δικό του μήνυμα.

«Δεν τελειώνουμε την Κυριακή, την Κυριακή ξεκινάμε», είπε ο κ. Γιάννης Ραγκούσης και χαρακτήρισε πολύ μεγάλη επιτυχία το γεγονός ότι ο χώρος της Κεντροαριστεράς ενώθηκε και έχει φτάσει μέχρι αυτό το επίπεδο.

Τόνισε ότι όσο περισσότεροι ψηφίσουν στις εκλογές αυτές τόσο ευκολότερο και καλύτερο θα είναι το ξεκίνημα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης από την επόμενη μέρα, ενόψει των επόμενων κοινοβουλευτικών εκλογών και της πορείας του νέου φορέα με στόχο την όσο γίνεται μεγαλύτερη εκπροσώπηση του στη Βουλή.

Μιλώντας στην ΚΡΗΤΗ TV ο Γιάννης Ραγκούσης δήλωσε ότι «εδώ που φτάσαμε λίγα μόνο 24ωρα πριν από τις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής, το μήνυμα είναι ένα στην πραγματικότητα ότι πια, η ευθύνη ανήκει στους πολίτες».

Στο σημείο αυτό, ο κ. Ραγκούσης τόνισε χαρακτηριστικά. «Όλα θα εξαρτηθούν από το ποιοι και πόσοι θα έρθουν να ψηφίσουν. Θα έρθουν να ψηφίσουν όσοι θέλουν, πιστεύουν, επιδιώκουν και στηρίζουν μια καθαρή – προοδευτική πορεία; Θα πάνε όλα πάρα πολύ καλά, όχι μόνο για τη δική μου υποψηφιότητα αλλά και γενικότερα για την παράταξη μας από τη Δευτέρα το πρωί», όπως είπε ο Γιάννης Ραγκούσης, στην περίπτωση που θα ψηφίσει πολύς κόσμος, μέσα από μία διάθεση στήριξης του νέου φορέα για ένα καλύτερο αύριο του ιδίου και του τόπου.

Αλλά στο σημείο αυτό, ο κ. Ραγκούσης μίλησε και για την άλλη εξέλιξη, την αρνητική πιθανότατα. «Θα αποφασίσουν αυτοί που θέλουν μια καθαρή – προοδευτική πορεία για κάποιους λόγους να μην έρθουν να ψηφίσουν; Εκεί τα πράγματα δεν θα είναι τόσο πολύ καλά. Άρα νομίζω ότι η ευθύνη ανήκει αποκλειστικά στους πολίτες. Ευθύνη είναι και η ομορφιά αυτού όλου που κάνουμε. Εδώ πρέπει να σας πω ότι θεωρώ ότι κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε. Να το φτάσουμε όλο μέχρι εδώ. Αυτό είναι από μόνο του ένα μεγάλο κέρδος. Είμαι αισιόδοξος πολύ για την επόμενη μέρα».

Πηγή: neakriti.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here