Ραχήλ: Ο Σόιμπλε επέβαλε τις εκλογές για να φύγει η Ζωή…

0
69

Όλοι ξέραμε ότι οι πρόωρες εκλογές γίνονται επειδή ο Αλέξης Τσίπρας έχασε την κοινοβουλευτική πλειοψηφία, με την ψήφιση του μνημονίου. Σήμερα, όμως, η Ραχήλ Μακρή προσέφερε μια άλλη ερμηνεία.

Μιλώντας στον Real Fm υποστήριξε ότι οι κάλπες στήνονται για να φύγει η Ζωή Κωνσταντοπούλου από τη θέση της προέδρου της Βουλής. Κι ότι αυτό, μάλιστα, το απαίτησαν ουσιαστικά οι Γερμανοί, για να σταματήσουν να λειτουργούν οι κοινοβουλευτικές επιτροπές…

Η βουλευτής Κοζάνης, που ξεκίνησε από τους ΑΝΕΛ του Πάνου Καμμένου το 2012, πέρασε από τον Σύριζα στις εκλογές του περασμένου Ιανουαρίου, και ήδη βρίσκεται στη Λαική Ενότητα του Παναγιώτη Λαφαζάνη, δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Το εμπόδιο ήταν η πρόεδρος της Βουλής, η οποία έπρεπε να φύγει από τη θέση της, προκειμένου να κλείσουν οι Επιτροπές που ζήτησαν οι Γερμανοί και επειδή υπήρχε εμπόδιο να παραδώσει την σφραγίδα της Βουλής, όπως ζήτησε ο Σόιμπλε».

Και πρόσθεσε: «Εκεί ήταν το μοναδικό πρόβλημα, Όλες οι εκλογές γίνονται, στην ουσία, για να απαλλαγεί η θέση της προέδρου της Βουλής, που εμπόδιζε την παράδοση. Είναι ξεκάθαρο».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here