Ρήγας: Δεν έχουμε ακούσει διαφορετικό προγραμματικό λόγο από Γενηματά και Ανδρουλάκη

0
38

Στις εκλογές για το νέό φορέα της Κεντροαριστεράς αναφέρθηκε ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Ρήγας. Μιλώντας στον realfm 97,8 o κ. Ρήγας δήλωσε: «Εμείς περιμένουμε να ακούσουμε και δεν έχουμε ακούσει κανέναν διαφορετικό προγραμματικό λόγο και από την κ. Γεννηματά αλλά και από τον κ. Ανδρουλάκη, που να διαφοροποιεί από όλα όσα η σοσιαλδημοκρατία στην Ελλάδα διαμόρφωσε τα προηγούμενα χρόνια«.

Ερωτηθείς για τις πολιτικές συμμαχίες μετά την επόμενη εκλογική αναμέτρηση και για το εάν ο ΣΥΡΙΖΑ θα έπρεπε να προσανατολιστεί σε συμμαχία με την Κεντροαριστερά, ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε ότι «εμείς έχουμε αυτή τη συγκυβέρνηση και ήταν με συγκεκριμένους όρους και θα ολοκληρωθεί με το τέλος της θητείας. Είναι προφανές ότι έχουμε αρκετές και μεγάλες διαφορές σε πολλά θέματα» και πρόσθεσε ότι:

«Σε ό,τι αφορά το μετά, περιμένω να ακούσω προγραμματικό λόγο που θα διαφέρει από όλα τα προηγούμενα τα οποία είχαν στον πυρήνα της σκέψης, του λόγου και των πράξεων τους. Αυτό δεν φαίνεται μέχρι σήμερα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here