Σάλος από ανάρτηση του Δήμου Βερύκιου με την Παναγία την Αρουραία

0
1342

Σάλο προκάλεσε ο δημοσιογράφος Δήμος Βερύκιος με ανάρτησή του όπου εκφράζει τη στήριξή του στην κυβέρνηση και το Μέγαρο Μαξίμου και κυρίως στον Θανάση Καρτερό. Ο δημοσιογράφος του Alpha ανήρτησε πολιτικά μηνύματα συνοδεύοντάς τα με φωτογραφία που απεικόνιζε την Παναγία και τον Ιησού με πρόσωπα αρουραίων.

«Διαβάζω πύρινα Αυγουστιάτικα άρθρα κατά Καρτερού και Μαξίμου από την «Παναγιά την Αρουραία», προφανώς γραμμένα στον ιδιόκτητο δρυμό που απόκτησε με τη βοήθεια εθνικού εργολάβου… Χίλιες φορες με τον «φευγάτο» Καρτερό παρα με τη φιλάργυρη αρουραία…» έγραψε.

Ωστοσο μετα τις αντιδρασεις κατεβασε τη φωτογραφία γράφοντας: «Διαβάζω πύρινα «Κατέβασα την φωτο με την «Παναγία την Αρουραία» γιατί δεν έχω χρόνο να κυνηγώ ανεμόμυλους & να αντιπαλεύω τον κομματικό & θρησκευτικό φανατισμό. Βλέπετε δεν τους απασχολεί να μάθουν ποια είναι η Αρουραία με τα πύρινα Αυγουστιάτικα άρθρα από τον ιδιόκτητο δρυμο. Στρουθοκαμηλοι».

Ζήτησε ωστοσο συγνώμη από τους πιστούς εάν τυχόν τους προσέβαλε, λέγοντας πως δεν είχε καμία πρόθεση να κλονίσει την πίστη των χριστιανών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here