Σάλος με την πριγκίπισσα Χάγια: Εξαγόρασε τη σιωπή του εραστή της

0
81

Τουλάχιστον 5 εκατομμύρια λίρες φέρεται να έχει ξοδέψει η πριγκίπισσα Χάγια προκειμένου να μην αποκαλυφθούν λεπτομέρειες της εξωσυζυγικής σχέσης που διατηρούσε με τον Βρετανό σωματοφύλακα της.

Η εν διαστάσει σύζυγος του ηγέτη του Ντουμπάι και πρωθυπουργού των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων φέρεται να είχε σχέση με τον 37χρονο Russell Flowers για δύο ολόκληρα χρόνια.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η 46χρονη φέρεται να έχει εξαγοράσει τη σιωπή του πρώην εραστή και σωματοφύλακα της, προσφέροντας του το ποσό του 1,2 εκατ. λιρών, ένα ρολόι αξίας 12.000 λιρών καθώς και ένα όπλο-αντίκα αξίας 50.000 λιρών.

Λεπτομέρειες όμως για την παράνομη σχέση της πριγκίπισσας Χάγια γνώριζαν και οι άλλοι τρεις σωματοφύλακες που βρίσκονταν στην υπηρεσία της, όσο καιρό έμενε στο Λονδίνο και διεκδικούσε την επιμέλεια των δύο παιδιών της. Αυτό, σύμφωνα πάντα με την Daily Mail, ανάγκασε την έκτη και νεότερη σύζυγο του Σεΐχη Μοχάμεντ μπιν Ρασίντ αλ Μακτούμ να προσφέρει και σε αυτούς από 1,2 εκατ. λίρες.

Ο Russell Flowers βρίσκονταν υπό τις υπηρεσίες της πριγκίπισσας Haya για πέντε ολόκληρα χρόνια. Πολλές φορές την συνόδευε και σε ταξίδια στο εξωτερικό, ενώ – όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα – η 47χρονη επέμενε τα δωμάτια τους να συνδέονται.

Η Daily Mail έχει επιχειρήσει να έρθει σε επαφή με τον Russell Flowers, αλλά εκείνος αρνείται να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο σχετικά με τα δημοσιεύματα. Από την πλευρά της, η πριγκίπισσα Χάγια αρνείται τα όσα ακούγονται και γράφονται. Φίλοι όμως του 37χρονου, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, επιβεβαιώνουν την παράνομη σχέση, σημειώνοντας τις δύσκολες στιγμές που πέρασε η σύζυγος του Russell Flowers καθώς προσπαθούσε να σώσει τον γάμο τους.

Πηγή:Ελεύθερος Τύπος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here