Σαββίδης-Μαρινάκης-Αλαφούζος-Μελισσανίδης στο ίδιο τραπέζι

0
109

Για την Τετάρτη το μεσημέρι προγραμματίστηκε η συνάντηση των ιδιοκτητών των τεσσάρων μεγάλων ποδοσφαιρικών ομάδων με επιτελείς των UEFA.  Θα είναι παρόντες: ο Ιβάν Σαββίδης από τον ΠΑΟΚ, ο Βαγγέλης Μαρινάκης από τον Ολυμπιακό, ο Γιάννης Αλαφούζος από τον Παναθηναϊκό και ο Δημήτρης Μελισσανίδης από την ΑΕΚ.

Σήμερα, πάντως, ο Ολυμπιακός εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά της ΕΠΟ και του προέδρου της Βαγγέλη Γραμμένου με αφορμή τα δικαιοδοτικά όργανα του ποδοσφαίρου και τους ορισμούς των διαιτητών στην 20ή αγωνιστική, που είναι προγραμματισμένη για το διήμερο 22-23 Ιανουαρίου.

«Η διοίκηση Γραμμένου και των επίορκων στελεχών της ΕΠΟ δεν αρκέστηκαν στη σκανδαλώδη αντικατάσταση εν μία νυκτί τριών μελών του Δευτεροβάθμιου οργάνου Αδειοδότησης προκειμένου να προφυλάξει τις ομάδες τους που έχουν καταγγελθεί (ΠΑΟΚ-ΞΑΝΘΗ). Σας καλούμε άμεσα να ανακαλέσετε. Δεν αρκέστηκαν στη σκανδαλώδη διατήρηση του Προέδρου της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ παρά το ομολογημένο ασυμβίβαστό του, καθώς ο γιος του εργάζεται στο OPEN, βασανιζόμενοι από το ερώτημα αν τελικά το OPEN ανήκει στον ΠΑΟΚ. Σας καλούμε άμεσα να τον αντικαταστήσετε. Συνεχίζουν τα σκάνδαλα με τους σημερινούς ορισμούς στον αγώνα της ομάδας μας με τον ΟΦΗ, τοποθετώντας όσους χθες κατέθεσαν τα απαραίτητα διαπιστευτήρια, μην καταλογίζοντας πέναλτι υπέρ του Αστέρα Τρίπολης στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Μια ακόμη ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος.

Κύριοι της ΕΠΟ, έχετε ξεφτιλίσει το ελληνικό ποδόσφαιρο και δεν πάει άλλο. Και ενώ τα τελευταία τρία χρόνια συνεχώς όλα αυτά τα εγκλήματα, εντός και εκτός των γηπέδων, λαμβάνουν χώρα έχοντας πλήρως χρεοκοπήσει την ΕΠΟ με αλόγιστες σπατάλες εκτός λογικής για τις οποίες θα λογοδοτήσουν στην ελληνική δικαιοσύνη, το ελληνικό ποδόσφαιρο και την Εθνική Ομάδα, με τη χώρα να είναι πρωταθλήτρια στα στημένα παιχνίδια και στις εικόνες ντροπής του υποκόσμου στις ενώσεις, σε εκτεταμένα επεισόδια οπαδών με σοβαρούς τραυματισμούς ακόμα και φόνους, ο Υφυπουργός Αθλητισμού και η UEFA, μας καλούν σε φιλολογικές συζητήσεις χωρίς ατζέντα και χωρίς ουσία, χωρίς προτεινόμενες ριζικές αλλαγές στην ΕΠΟ και ΚΕΔ με τους επίορκους να κερδίζουν χρόνο παραμονής στη σάπια καρέκλα τους».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here