Σαββίδης: «Μας περιμένουν δύσκολες μάχες»!

0
28

Ο ιδιοκτήτης της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ προχώρησε σε γραπτή δήλωση-μήνυμα προς τον κόσμο της ομάδας, ενώ αποφάσισε να είναι κι αυτός παρών την Πέμπτη στις κερκίδες της Τούμπας.

Το μεσημέρι της Δευτέρας υπήρξε τηλεδιάσκεψη ανάμεσα στον Ιβάν Σαββίδη και τα στελέχη της ομάδας, όπου αποιφασίστηκε να ζητηθεί συνάντηση με τα μέλη της ΚΕΔ και τον Περέιρα, ενώ πριν από λίγο ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προχώρησε σε γραπτή δήλωση στην οποία αναφέρει:

«Επτά αγωνιστικές ο ΠΑΟΚ τις περνάει μοναχικά. Κάποιοι άφησαν την ομάδα «ορφανή» αλλά δεν κατάφεραν να την αποδυναμώσουν. Εμείς παλεύουμε με όλες μας τις δυνάμεις, δείχνοντας αποτελεσματικότητα.

Ναι, μας περιμένουν δύσκολες μάχες και όχι μόνο στον αγωνιστικό χώρο, αλλά εμείς δεν πρέπει να υποκύπτουμε σε προκλήσεις και να αναλωνόμαστε σε λεπτομέρειες.

Μόνο αντιλαμβανόμενοι τη δική μας ευθύνη για το μέλλον του Συλλόγου, θα μπορέσουμε να επιτύχουμε τους υψηλότερους στόχους. Σήμερα κοινός μας στόχος είναι να ενωθούμε γύρω από την ομάδα!

Σήμερα, όπως ποτέ άλλοτε, οι παίκτες και ο προπονητής πρέπει να αισθανθούν τον παλμό του ΠΑΟΚ, τη δύναμη και τη στήριξη της μεγάλης μας οικογένειας.

Όσο είναι σε ισχύ η τιμωρία που επιβλήθηκε στον Σύλλογό μας, μόνο οι ανοικτές προπονήσεις μας δίνουν αυτή τη δυνατότητα. Την Πέμπτη πρέπει να γεμίσουμε την ομάδα με ενέργεια, να ενισχύσουμε το πνεύμα του ΠΑΟΚ, να δείξουμε στους νέους παίκτες τι σημαίνουν τα χρώματα του συλλόγου μας.

Κι εγώ θα είμαι μαζί σας.

Θα συναντηθούμε στην Τούμπα, 19 Οκτωβρίου στις 18:00».

Με εκτίμηση,

Ιβάν Σαββίδης

Πηγή: gazzetta.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here