Σε κατ’οίκον περιορισμό η 19χρονη που έπνιξε το παιδί της-Φυλακή η μητέρα της

0
113

Σε κατ’οίκον περιορισμό ετέθη η 19χρονη, που έπνιξε το παιδί της και το πέταξε στα σκουπίδια. Ο εισαγγελέας ετάχθη υπέρ της προφυλάκισης της, ενώ ο ανακριτής ζήτησε να αφεθεί ελεύθερη υπό όρους. Τελική απόφαση θα λάβει το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο.

Αντίθετα, ο ανακριτής και ο εισαγγελέας συμφώνησαν ότι πρέπει να προφυλακιστεί η μητέρα της, η οποία φέρεται να τη βοήθησε στο αποτρόπαιο έγκλημα.

Στην απολογία της η 19χρονη αποδέχεται πως τέλεσε την πράξη της «παιδοκτονίας» και όχι αυτή της ανθρωποκτονίας από πρόθεση που της αποδίδεται δηλώνοντας ότι από εκείνη την ημέρα απόλυτα συντετριμμένη και ψυχικά κλονισμένη. «Αποδέχομαι την πράξη αυτή εναντίον του πλάσματος που κυοφόρησα και έφερα για λίγο στον κόσμο. Δεν φτάνουν χίλια υπομνήματα για να αποτυπώσω στο χαρτί την συγκλονιστική προσωπική στιγμή που είχα με το τέκνο μου και την ματαίωση του μητρικού ενστίκτου το οποίο αιφνιδίως μεταμορφώθηκε σε απειλή και τρόμο για εμένα και την ψυχοσύνθεση μου. Μου είπαν μετά πως συμβαίνει μια στις χίλιες φορές. Ήμουν εγώ αυτή η μια».

Η μητέρα της δήλωσε πως δεν είχε καμία συμμετοχή στην πράξη της «παιδοκτονίας» όπως την χαρακτηρίζει.

«Μετά από έντονη παράκληση της κόρης μου, από αισθήματα συμπόνοιας προς το πρόσωπο της, καθότι τελούσε σε πανικό και πλήρη ψυχοσωματική διατάραξη , απέρριψα τη σακούλα στην οποία ήταν τοποθετημένο το νεκρό νεογνό σε κάδο της περιοχής, επιθυμώντας να συντελέσω στην αποκατάσταση της ηρεμίας της κόρης μου αλλά και σαφώς στο να αποφευχθεί η καταδίωξη της» είπε μεταξύ άλλων.

Σε κατ’οίκον περιορισμό η 19χρονη που έπνιξε το παιδί της-Στη φυλακή η μητέρα της

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here