Σε σοβαρό κίνδυνο η υγεία του Φραντς Μπεκενμπάουερ

0
111

Σοβαρότατο πρόβλημα με την υγεία του αντιμετωπίζει ο Φραντς Μπεκενμπάουερ, γεγονός που έχει προκαλέσει έντονη συγκίνηση στην πατρίδα του και ανησυχία στη διεθνή αθλητική κοινή γνώμη. Ο άλλοτε αρχηγός, αλλά και προπονητής αργότερα της Εθνικής Γερμανίας, έχει χειρουργηθεί δυο φορές στην καρδιά, ενώ το περιοδικό Spiegel κάνει λόγο για συνολική επιδείνωση της κατάστασής του.

«Η κρίση και η μνήμη του έχουν «θολώσει» και δεν αναμένεται βελτίωση», γράφει χαρακτηριστικά. Πριν από λίγες εβδομάδες ο ίδιος ο «Κάιζερ» του γερμανικού ποδοσφαίρου είχε αποκαλύψει ότι είναι σχεδόν τυφλός από το ένα μάτι μετά από προβλήματα που αντιμετώπισε με το κυκλοφορικό του.

Ορισμένοι, πάντως, διατυπώνουν αμφιβολίες για τη βασιμότητα των αποκαλύψεων, θυμίζοντας πως ερευνάται δικαστικά και ο ίδιος για την υπόθεση της ανάθεσης στη Γερμανία του Μουντιάλ του 2006.

Ωστόσο, το Spiegel επικαλείται έγγραφα των ελβετικών εισαγγελικών Αρχών, στα οποία περιγράφονται σοβαροί λόγοι για τους οποίους δεν μπορεί να βρεθεί ξανά σε αίθουσα δικαστηρίου ο 73χρονος θρύλος του ποδοσφαίρου. 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here