«Σφαγή» Μαρινάκη- Κόκκαλη/ «Είσαι διαπλεκόμενος», «είσαι οχετός»

1
162

Εκρηκτική σύγκρουση Μαρινάκη- Κόκκαλη έχει ξεσπάσει με αφορμή την εταιρεία ΙΝΤΡΑΚΑΤ και τις ακαδημίες ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στον Ρέντη. Δημοσιεύματα φιλικών ιστότοπων προς τον ηγέτη του Ολυμπιακού επετέθησαν στον πρώην πρόεδρο της ομάδας, κατηγορώντας ότι διώχνει από τις αθλητικές εγκαταστάσεις στην περιοχή του Ρέντη τις ακαδημίες ποδοσφαίρου. Τον χαρακτήρισαν δε «συνώνυμο της διαπλοκής» και «κρατικοδίαιτο επιχειρηματία», που πήρε έργα επί Σημίτη, αλλά και επί Τσίπρα.

Απαντώντας ο Σωκράτης Κόκκαλης καταγγέλλει «άθλιες επιθέσεις» εναντίον της οικογένειάς του και «βρώμικες μεθοδεύσεις» κατά των επιχειρήσεων που συμμετέχει, με αποκορύφωμα τον «οχετό» από τα δικά του ΜΜΕ. Προαναγγέλλει δε ότι πλέον δεν θα αφήσει τίποτα αναπάντητο, τονίζοντας ότι ο κ. Μαρινάκης «μικραίνει τον Ολυμπιακό».

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Προς τι όλο αυτό το συφερτό; Τι άλλο κρύβεται από πίσω. Ο χώρος αυτός ανήκει σε μια εταιρεία του Κοκκαλη. Ή τον νοικιαζει λοιπόν ή άλλη εταιρεία που λέγεται Ολυμπιακός ή δεν ξέρω εγώ πως ή τον αγοράζει ή φεύγει. Αυτά λενε οι νόμοι. Ολα τα άλλα ποιόν αφορούν και γιατί; Τι νοιάζει τον κόσμο τι είπε ο Κόκαλης στον Μαρινάκη ή ο Μαρινάκης στον Κόκκαλη. Ο Ολυμπιακός είναι μία ανώνυμη Εταιρεία που σκοπό έχει το Κέρδος. Τα υπόλοιπα είναι κουτόχορτο για μερικούς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here