«Σφαγή» Τριανταφυλλόπουλου – Βαξεβάνη για τη Novartis…

2
3326

Πόλεμος μεταξύ Κώστα Βαξεβάνη και Μάκη Τριανταφυλλόπουλου έχει ξεσπάσει μετά την αποκάλυψη της zougla.gr (που ανήκει στον δεύτερο) των στοιχείων της μιας από τους τρεις προστατευόμενους μάρτυρες στην υπόθεση Novartis.

Ο Κώστας Βαξεβάνης σε άρθρο του με τίτλο «Αλήτες, ρουφιάνοι, Μάκηδες», τον αποκαλεί «ξέχειλο βόθρο της αθλιότητας» και υποστηρίζει ότι υλοποιεί «συμβόλαιο» με στόχο «να εκφοβίσει όποιον η πλευρά των εμπλεκόμενων θεωρεί ως απειλή είτε επειδή μίλησε, είτε επειδή φοβάται πως θα μιλήσει».

Τον κατηγορεί, ακόμη, πως στοχοποιεί μια γυναίκα και τη θέτει σε κίνδυνο. «Δεν ξέρω αν είναι ρουφιάνος ο Μάκης, αν δηλαδή το κορίτσι αυτό είναι μάρτυρας οπότε τη δίνει, πάντως ζει με την ψυχολογία του ρουφιάνου καταδότη», καταλήγει.

Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος απαντά με δικό του άρθρο, που φέρει τον τίτλο «Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια». Κατηγορεί τον Βαξεβάνη για «χυδαία συμπεριφορά», η οποία -όπως αναφέρει- οφείλεται σε επαγγελματικό φθόνο.

Επί της ουσίας σημειώνει ότι το FBI «έδωσε» τα στοιχεία της γυναίκας. «Τους λόγους τους γνωρίζει η αμερικανική υπηρεσία και μόνον. Το zougla.gr απλώς ανέγνωσε τα κείμενα και στην συνέχεια έκανε την δημοσιογραφική δουλειά, που ως ενημερωτικό site έχει την υποχρέωση να κάνει. Δεν αρκέστηκε στο να παπαγαλίσει την έκθεση του FBI».

«Η αποκάλυψη του zougla.gr απλώς ακύρωσε την επιχειρηματολογία περί κουκουλοφόρων. Αλλά ο Κώστας Βαξεβάνης δεν είναι ούτε Αριστερός ούτε καν Συριζαίος, διότι αν ήταν θα το είχε αντιληφθεί. Καλά κρασιά κ. Κώστα Βαξεβάνη», καταλήγει..

Το άρθρο του Κώστα Βαξεβάνη:

Αλήτες, ρουφιάνοι, Μάκηδες

Δεν ξέρω αν το κορίτσι που έβγαλε ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος στο site του είναι το βαθύ λαρύγγι της Novartis, ο ίδιος πάντως είναι ο ξέχειλος βόθρος της αθλιότητας. Είτε πρόκειται για την προστατευόμενη μάρτυρα είτε όχι, στοχοποιεί έναν άνθρωπο ο οποίος από τη στιγμή αυτή βρίσκεται σε κίνδυνο.

Όχι, ο Μάκης δεν προσπαθεί να κάνει δημοσιογραφική επιτυχία γιατί δεν αποτελεί επιτυχία να βάζεις σε κίνδυνο κάποιον, ειδικά αν είναι πραγματικά μάρτυρας σε μια τέτοια υπόθεση. Ο Τριανταφυλλόπουλος υλοποιεί συμβόλαιο. Να εκφοβίσει όποιον η πλευρά των εμπλεκόμενων θεωρεί ως απειλή είτε επειδή μίλησε, είτε επειδή φοβάται πως θα μιλήσει.

Και αφού έκανε τη βρώμικη δουλειά, έτρεξαν οι κυριλέδες της δημοσιογραφίας, που ροκάνιζαν ΚΕΕΛΠΝΟ, Novartis και ό,τι άλλο μπορούσαν, που τα ονόματά τους φιγουράρουν στα χαρτιά των μαύρων ταμείων της Novartis να κάνουν αναπαραγωγή. Γιατί μπορεί να βρίζονται μεταξύ τους, αλλά τους ενώνει η συνενοχή.

Δε νομίζω πως ο Μάκης έχει τύψεις για την απόπειρα δολοφονίας στην οποία συμμετέχει, είτε εναντίον ενός ανθρώπου είτε εναντίον της προσωπικότητάς του. Αν ζούσε ο Γκιόλιας νομίζω το ίδιο θα έλεγε. Χθες ο Τριανταφυλλόπουλος, τηλεφωνούσε δεξιά και αριστερά για να ενημερώσει πως μιλάει με το Φρουζή και μπορεί να κανονίσει να καταθέσει ως προστατευόμενος μάρτυρας.

Έτσι είναι ο Μάκης. Δεν ξέρω αν είναι ρουφιάνος, αν δηλαδή το κορίτσι αυτό είναι μάρτυρας οπότε τη δίνει, πάντως ζει με την ψυχολογία του ρουφιάνου καταδότη. Τοξικός και επικίνδυνος. Αν δεν ήταν Μάκης Τριανταφυλλόπουλος θα έλεγα σαν τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο.

Κώστας Βαξεβάνης

Η απάντηση του Μάκη Τριαντα;φυλλόπουλου:

Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια…

«Ο κύκλος των χαμένων δημοσιογράφων είναι βασανιστικά πάντα ο ίδιος, με αποτέλεσμα να είναι βαρετό πια να ασχολείται κανείς μαζί τους. Σε αυτή τη χώρα υπάρχουν πολλοί Βαξεβάνηδες οι οποίοι προσπαθούν, αλλά δεν μπορούν να επιτύχουν εκείνους τους στόχους που εδώ και πάρα πολλά χρόνια έχουν πετύχει κάποιοι άλλοι. Είναι ο επαγγελματικός φθόνος ο οποίος καθοδηγεί την χυδαία συμπεριφορά τους.

Πληροφορούμε τον κ. Κώστα Βαξεβάνη λοιπόν, πως την μάρτυρα, προστατευόμενη ή όχι, την κατέδωσε το ίδιο το FBI και οι πληροφορίες της υπηρεσίας αυτής, καταγράφθηκαν με μαύρο μελάνι πάνω σε άσπρο χαρτί στην έκθεση που δόθηκε στην δημοσιότητα.

Αν είχε δημοσιογραφικά μάτια θα το έβλεπε. Τα έγγραφα αυτά είναι κοινής λήψεως. Στην Βουλή βγήκαν εκατοντάδες αντίγραφα, τα οποία μοιράστηκαν σε βουλευτές, στους βοηθούς τους, σε άλλους κυβερνητικούς και πολιτικούς παράγοντες, με αποτέλεσμα να φτάσουν στα χέρια κάθε δημοσιογράφου, ο οποίος όμως θα πρέπει να διαθέτει μία ικανότητα. Να γνωρίζει ανάγνωση.

Το FBI «έδωσε» την Μαρία Μαρανγγέλη. Τους λόγους τους γνωρίζει η αμερικανική υπηρεσία και μόνον. Το zougla.gr απλώς ανέγνωσε τα κείμενα και στην συνέχεια έκανε την δημοσιογραφική δουλειά, που ως ενημερωτικό site έχει την υποχρέωση να κάνει. Δεν αρκέστηκε στο να παπαγαλίσει την έκθεση του FBI.

Έψαξε και βρήκε τα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι μέσα στην ελβετική εταιρεία συνέβαιναν τα μύρια όσα. Αυτά τα στοιχεία το zougla.gr τα έδωσε στην δημοσιότητα, πάντα ως όφειλε. Ο Κώστας Βαξεβάνης και γενικώς οι Βαξεβάνηδες ξέρουν πολύ καλά πως η δημοσιότητα είναι καλύτερη και η πιο αποτελεσματική προστασία.

Όσο για την πολιτική ουσία της υπόθεσης θα έπρεπε να γνωρίζει ότι η αποκάλυψη του zougla.gr απλώς ακύρωσε την επιχειρηματολογία περί κουκουλοφόρων. Αλλά ο Κώστας Βαξεβάνης δεν είναι ούτε Αριστερός ούτε καν Συριζαίος, διότι αν ήταν θα το είχε αντιληφθεί. Καλά κρασιά κ. Κώστα Βαξεβάνη.

Έφτασες στην πηγή αλλά νερό δεν ήπιες… Και τώρα κατηγορείς εκείνους που πρόλαβαν να ολοκληρώσουν το ρεπορτάζ που δεν έκανες ποτέ. Όχι γιατί είναι δύσκολο αλλά απλώς γιατί δεν ξέρεις να το κάνεις».

«Σφαγή» Βαξεβάνη – Τριανταφυλλόπουλου για τη Novartis…

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο κ.Τριανταφυλλοπουλος θεωρεί δηλαδή πως το να είσαι αριστερός ή έστω ΣΥΡΙΖΑ είναι ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ για έναν δημοσιογράφο; σήμερα; έλεος πια με τον παλαιομαρξισμο!
    Ο κ.Βαξεβάνης έχει το θράσος να αναφέρεται στη μνήμη του δολοφονηθεντος, από τους σύγχρονους «κατσαπλιαδες», Σωκράτη Γκιολια…αυτος; ο πρωην κνιτης; ο ημιμαθής κιουτβης; έλεος πια με τους σταλινολαγνους, που κυκλοφορούν ως αριστεροί με «δεξιές» τσέπες. Μας κούρασε το ύφος «40 ερυθροκολων μαϊμούδων» με το οποίο περιφέρονται, το φουσκωμένο υπερεγώ τους και οι γελοίες αντιπαραθέσεις τους. Πότε θα πάρουν είδηση ότι τους έχουμε πια καταλάβει ;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here