Σημαντική ανάσα σε ΠΑΟ από ΕΠΟ και Superleague

0
65

Ανάσα σε Παναθηναϊκό φαίνεται να δίνουν οι ΕΠΟ και Superleague, καθώς Ομοσπονδία και διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος φέρεται να συμφώνησαν στην τροποποίηση του άρθρου 52.

Μπορεί τα προβλήματα του Παναθηναϊκού να είναι πολλά και τεράστια, ωστόσο σύμφωνα με την εφημερίδα «Live Sport» υπήρξε ένα χαρούμενο νέο, ικανό να κρατήσει ζωντανό το… τριφύλλι. Το νέο αυτό αφορά την τροποποίηση του άρθρου 52 που έκαναν οι ΕΠΟ και Superleague.

Μέχρι τώρα για να πάρει κάποια ομάδα άδεια συμμετοχής στο επόμενο πρωτάθλημα θα έπρεπε να έχει αποδείξεις πως έχει ξοφλήσει όλα τα χρέη της προκειμένου να πάρει άδεια. Ωστόσο αυτό φαίνεται πως αλλάζει, καθώς σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα όποια ΠΑΕ αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα θα πρέπει να αποδείξει πως έχει μειώσει το χρέος της και πως έχει διακανονίσει το υπόλοιπο για να μπορεί να πάρει άδεια.

Αυτό βέβαια ναι μεν χαροποιεί τους πάντες στον Παναθηναϊκό αλλά δεν σημαίνει πως όλα λύθηκαν, καθώς οι… πράσινοι θα πρέπει μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου να έχουν διακανονίσει όλες τις οφειλές και να μην υπάρξουν προσφυγές λόγω ασυνέπειας, καθώς σύμφωνα με τον νόμο αν τιμωρηθούν δύο φορές με αφαιρέσεις βαθμών, την τρίτη έρχεται ο υποβιβασμός.

Πηγή: gazzetta.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here