Σκουρλέτης: Yπό εξέταση όλα τα θέματα που αφορούν στον Πετσίτη-Ο κόσμος έχει ευαισθησίες

0
105

O Πάνος Σκουρλέτης ζήτησε να τεθούν υπό εξέταση όλα τα θέματα που αφορούν στον Μανώλη Πετσίτη, τονίζοντας ότι ο κόσμος έχει ευαισθησίες και ζητά απαντήσεις όπου υπάρχει «πραγματική σκιά».

Ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε στην Εφημερίδα των Συντακτών και ανέφερε πως γνωρίζει μόνο ό,τι έχει γραφεί δημόσια, συν το γεγονός ότι ο Πετσίτης είχε φιλική σχέση με τον Νίκο Παππά από την Καισαριανή.

«Ξέρω ό,τι έχει ειπωθεί και έχει γραφτεί δημόσια. Σίγουρα τον έχει πάρει κάπου το μάτι μου. Γνωρίζω αυτό που επιβεβαίωσε και ο Νίκος Παππάς για τη φιλική σχέση που είχαν από την Καισαριανή. Από εκεί και πέρα όλα τα υπόλοιπα είναι προς εξέταση. Εγώ καταλαβαίνω τις ευαισθησίες του κόσμου που, επειδή έχει περάσει όλα τα προηγούμενα όταν υπάρχει έστω και η πραγματική σκιά τέτοιων πρακτικών, θέλει να δοθούν απαντήσεις. Αυτό λοιπόν πρέπει να το κάνουμε όλοι όσοι κατέχουμε δημόσια αξιώματα», είπε.

Στην ερώτηση δε αν είναι υπέρ της διαλεύκανσης της υπόθεσης Πετσίτη, απάντησε: Αν υπάρχει κάτι προς διαλεύκανση, ασφαλώς και είμαι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here