Σκουρλέτης: «Tοξικός» o Παπανδρέου-Ακόμη χειρότεροι Σημίτης, Βενιζέλος

0
92

Τιε προηγούμενες εβδομάδες είχε ακουστεί ότι ο Αλέξης Τσίπρας σκέπτεται το όνομα του Γιώργου Παπανδρέου για την προεδρία της Δημοκρατίας, σε μια προσπάθεια να κερδίσει τη στήριξη του ΚΙΝΑΛ και να αποτρέψει τη συμπόρευσή τoυ με την κυβέρνηση.

Ωστόσο, ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, ήταν κατηγορηματικός όταν ρωτήθηκε για την πιθανότητα αυτή από τους δημοσιογράφους Δημήτρη Οικονόμου και Μαρία Αναστασοπούλου του ΣΚΑΪ.

«Σε καμία περίπτωση. Ο Γιώργος Παπανδρέου είναι ένα τοξικό πρόσωπο που έχει συνδεθεί με το πρώτο μνημόνιο. Σε καμία περίπτωση», είπε. Πρόσθεσε δε ότι στηρίζουν την επανεκλογή του Προκόπη Παυλόπουλου, επισημαίνοντας ωστόσο ότι «για να πάμε στην αναζήτηση άλλης υποψηφιότητας, πρέπει πρώτα να δούμε αν τελικά ο ίδιος ο κ. Παυλόπουλος θέλει να είναι ξανά υποψήφιος. Βάζουμε θετικό πρόσημο στη θητεία του. Αν θέλει, πρέπει να τον υποστηρίξουμε ξανά. Είναι μια δοκιμασμένη επιλογή. Αφού έχουμε ένα πρόσωπο που μας ικανοποιεί, γιατί να πάμε σε άλλο;».

Στη συνέχεια ρωτήθηκε αν οι υποψηφιότητες του Κώστα Σημίτη και του Ευάγγελου Βενιζέλου θα μπορούσαν να δελεάσουν το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.  «Πρόκειται για χειρότερες περιπτώσεις και από τον Γιώργο Παπανδρέου», απάντησε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here