Σοφία Νικολάου: Ως πότε οι καταστηματάρχες της Αθήνας θα μετρούν πληγές;

0
158

Την οργή της για τους βανδαλισμούς σε καταστήματα σε έναν από τους πιο εμπορικούς δρόμους της Αθήνας, εξέφρασε η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ στην Α’ Αθήνας και δικηγόρος Σοφία Νικολάου. Μάλισττα η γνωστή δικηγόρος διατηρεί γραφείο σε κοντινή απόσταση από το σημείο της επίθεσης και το πρωί κατέγραψε τα καταστήματα στα οποία προκλήθηκαν ζημιές σημειώνοντας πως «η γειτονιά μας είναι πληγωμένη και οι καταστηματάρχες μετρούν και πάλι πληγές. Ως πότε;»

Σε ανακοίνωσή της η υποψήφια Βουλευτής της Α’ Αθήνας αναφέρει αναλυτικά:

«Για άλλη μια φορά, καταστηματάρχες και πολίτες που βρίσκονταν στο εμπορικό κέντρο της Αθήνας, βρέθηκαν στο έλεος κάποιων μπαχαλάκηδων που διαμαρτύρονταν για τα… δικαιώματα του αρχιδολοφόνου – τρομοκράτη της 17Ν, Δημήτρη Κουφοντίνα. Η γειτονιά μας είναι πληγωμένη και οι καταστηματάρχες μετρούν και πάλι πληγές. Αύριο, οι ίδιοι τραμπούκοι θα βανδαλίσουν άλλη γειτονιά και θα βλέπουμε πάλι ίδιες εικόνες. Ως πότε;

Nωρίτερα, απορρίφθηκε η αίτηση για χορήγηση νέας άδειας στον Κουφοντίνα από το δικαστικό συμβούλιο. Η Δικαιοσύνη απέδειξε ότι δεν εκβιάζεται από τις απειλές του Ρουβίκωνα, από απεργίες πείνας δολοφόνων αρχιτρομοκρατών και βανδαλισμούς.

Είναι ζήτημα πολιτικής βούλησης να επιστρέψει η ασφάλεια και η τάξη στην Αθήνα μας. Εφόσον μας εμπιστευθεί ο ελληνικός λαός, από την επόμενη ημέρα της εκλογικής νίκης της ΝΔ, εκείνο για το οποίο θα εργαστούμε σκληρά, όχι μόνο στην Αθήνα αλλά και σε ολόκληρη τη χώρα, είναι να επαναφέρουμε το αίσθημα ασφάλειας στους πολίτες. Είναι η απόφασή μας να τελειώνουμε με τα «άβατα», τους νόμους-απελευθερωτές και τις πολιτικές παρεμβάσεις στην αστυνομία.

Δεν πάει άλλο. Οφείλουμε να τελειώνουμε, επιτέλους, με αυτές τις λογικές. Το χρωστάμε στους πολίτες αυτής της πόλης. Το χρωστάμε σε όλους τους Έλληνες. Και μπορούμε να το πετύχουμε. Γιατί ελεύθερος πολίτης είναι μονάχα ο πολίτης που αισθάνεται ασφαλής».

Μάλιστα η Σοφία Νικολάου έκανε και ανάρτηση στη σελίδα της στο Facebook, όπου παρέθεσε και φωτογραφίες από τα σπασμένα καταστήματα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here