Σοκάρει η εξομολόγηση της Καίτης Ντάλη για την άγρια κακοποίηση που έχει υποστεί

0
195

Η Καίτη Ντάλη υπήρξε μούσα του Ξαρχάκου, μία γνήσια λαϊκή, ρεμπέτικη φωνή. Έκανε τα πρώτα της βήματα στον χώρο της μουσικής τη δεκαετία του ’60, όταν ζούσε στον Καναδά και την Αμερική. Την επόμενη δεκαετία ήρθε στην Ελλάδα και στη πορεία εμφανίστηκε σε σπουδαία μαγαζιά και γέμιζε τους χώρους που εμφανιζόταν. Όμως, ηδεν κατάφερε να κάνει τη μεγάλη καριέρα που αρμόζει στη φωνή της, όπως παοκαλύπτει η Espresso και αυτό γιατί κατέστρεψε την καριέρα της λόγω του άνδρα της.

Η εξομολόγησή της στην Espresso σοκάρει: «Μια φορά παντρεύτηκα και μετά την εκκλησία χώρισα. Δεν μπορούσε να πάει παρακάτω αυτός ο γάμος… Δεν μπορείς να παντρεύεσαι και ο άλλος να πηγαίνει με γκόμενα το ίδιο βράδυ» λέει και συνεχίζει:

«Αυτό που λένε σήμερα bullying θα έπρεπε να το ονομάσουν ‘σε πατάω κάτω’. Έχω φάει το ξύλο της αρκούδας από τον άντρα μου. Τον παντρεύτηκα για πέντε ώρες και μετά την εκκλησία τον χώρισα. Ήμασταν μαζί δύο και πλέον χρόνια. Το ξύλο το δικό μου δεν το έχει φάει άλλος άνθρωπος. Ήταν άρρωστος από τη ζήλια. Δεν μπορεί να διανοηθεί κανείς τι τράβηξα. Ήθελε να με καταστρέψει. Και δεν μπορούσα να τον καταγγείλω στην Αστυνομία, γιατί θα με έγραφαν τα περιοδικά και φοβόμουν μην το μάθει η μάνα μου και ο πατέρας μου. Ήμουν όνομα τότε.

Μετά το ξύλο που έτρωγα από εκείνον, πήγαινα με δεμένα χέρια και πόδια να τραγουδήσω. Κατέστρεψα την καριέρα και τη ζωή μου εξαιτίας του. Όταν χωρίσαμε, είχε βάλει φίλους του και όπου με έβρισκαν με χτυπούσαν. Και πόσα δεν πλήρωσα για να πάρω το διαζύγιο; Περιουσίες. Δεν μου πήρε μόνο τα λεφτά, αλλά τον πλήρωσα με τη ζωή μου ολόκληρη» σοκάρει η Καίτη Ντάλη.

Πηγή: Espresso

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here