Σοκαριστικό: Το 18% ζητά να συλληφθούν Παυλόπουλος-Τσίπρας-Καμμένος

0
626

Δυο από τα ευρήματα της δημοσκόπησης που διενήργησε η Κάπα Research για το ΕΘΝΟΣ είναι, πραγματικά, σοκαριστικά. Είναι από εκείνα που κόβουν την ανάσα κάθε σκεπτόμενου ανθρώπου.

* Το 18% συμφωνεί με την άποψή του χρυσαυγίτη Μπαρμπαρούση ότι πρέπει να παρέμβει ο στρατός και να συλλάβει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον πρωθυπουργό και τον υπουργό Άμυνας για τη συμφωνία που συνήφθη με τα Σκόπια.

* Το 45% θεωρεί «προδότες» όσους στηρίζουν τη συμφωνία Τσίπρα-Ζάεφ. Προσέξτε: όχι όσους την υπέγραψαν, αλλά και όσους τη βρίσκουν θετική.

Είναι να τρελαίνεσαι: Σχεδόν 2 στους 10 Έλληνες θέλουν να γίνει πραξικόπημα και σχεδόν οι μισοί αποκαλούν ανοιχτά «προδότες» όσους έχουν άλλη άποψη από τη δική τους για τη συμφωνία με τα Σκόπια.

Αντιλαμβάνεστε πού έχει οδηγηθεί η κατάσταση. Ο διχασμός στην κοινωνία είναι βαθύτατος και τα φασισταριά έχουν βγει από το λαγούμι τους. Και τα δύο ξεκίνησαν στις πλατείες των «Αγανακτισμένων» το 2011, με τη συνύπαρξη αριστερών και ακροδεξιών εναντίον των μνημονίων. Και συνεχίζονται σήμερα, με τη συνύπαρξη δεξιών και φασιστών στις διαδηλώσεις για τη Μακεδονία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here