Σοκάρουν τα λόγια του βιαστή και δολοφόνου της Σούζαν Ίτον

0
117

«Έχοντας μικρή ταχύτητα, χτυπούσα με το αυτοκίνητο όσες γυναίκες μου άρεσαν. Έχω «πειράξει» με αυτόν το τρόπο πολλές κοπέλες. Ήθελα να τις γνωρίσω. Πολλές φορές κατέβαινα να τους ζητήσω συγγνώμη. Με την Αμερικανίδα θόλωσα και τη χτύπησα δύο φορές για να τη βιάσω μετά. Δεν πίστευα ότι θα με εντόπιζαν για το φόνο της Αμερικανίδας. Την πέταξα στη σήραγγα του γερμανικού οχυρού για να μην την εντοπίσουν. Δεν περίμενα ότι θα με ανακαλύψουν τόσο σύντομα».

Tα λόγια του Γιάννη Παρασκάκη, βιαστή και δολοφόνου της 60χρονης Αμερικανίδας βιολόγου Σουζάν Ίτον στην Κρήτη, σόκαραν και τους αστυνομικούς που τον ανέκριναν, όπως γράφει η εφημερίδα RealNews.

«Συνήθως τις ακολουθούσα με ταχύτητα 10 χλμ. για αρκετή απόσταση. Τις πείραζα, τις φόβιζα και τις ενοχλούσα με τον τρόπο αυτό. Κάποιες που μου άρεσαν τις χτυπούσα κιόλας. Θυμάμαι πως σε μία ξένη κατέβηκα από το αμάξι και της είπα πως ήμουν αφηρημένος και της ζητούσα συγγνώμη. Προσφέρθηκα να τη βοηθήσω να τη μεταφέρω στο νοσοκομείο. Ήθελα να γνωριστώ μαζί τους», είπε κυνικά.

Ο δράστης μεταφέρθηκε από το Τμήμα Μεταγωγών στις φυλακές της Τρίπολης, ενώ τα επόμενα 24ωρα θα εξεταστελι από ψυχίατρο.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here