Σοκολατάκια marzipan γεμιστά

0
29

Υπεροχα σε γευση,αρωμα,εμφανιση,πανευκολα σοκολατακια με αμυγδαλοπαστα γεμιστα με ολοκληρα γλασαρισμενα κερασια.

ΥΛΙΚΑ (28 τεμ)
450 γρ.marzipan (αμυγδαλοπαστα) ετοιμη εμποριου
Γλασαρισμενα κερασακια τοσα οσα τα σοκολατακια για την γεμιση
250 γρ.κουβερτουρα λιωμενη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλαθουμε την αμυγδαλοπαστα με τα χερια μας.
Κοβουμε μερος της 15 γρ. για το καθε σοκολατακι.
Ανοιγουμε με την παλαμη μας την καθε μπουκια αμυγδαλοπαστας τοποθετουμε στο κεντρο απο ενα κερασακι το κλεινουμε μεσα και το πλαθουμε σε στρογγυλο σχημα.

Αφου τελειωσουν τα υλικα μας τα τοποθετουμε στην καταψυξη 1 ωριτσα.
Λιωνουμε σε μπεν μαρι την σοκολατα,βουταμε ενα ενα σοκολατακι μεσα να καλυφθει καλα απο την σοκολατα.
Κραταμε λιγο να στραγγιξει απο την περιττη σοκολατα και τα τοποθετουμε σε λαδοκολλα οπου εχουμε στρωσει στον παγκο εργασιας μας να στεγνωσουν καλα,και απολαμβανουμε.

Πηγή: nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here