Σόου Κατρούγκαλου στον ΑΝΤ1: Μην με διακόπτετε, θα φύγω

0
355

Σαστισμένοι έμειναν ο Γιώργος Παπαδάκης, οι συνεργάτες του και οι δύο καλεσμένες δημοσιογράφοι όταν ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος τους γύρισε την πλάτη διαμαρτυρόμενος ότι δεν τον άφηναν να πει όλα όσα ήθελε.

Οι δημοσιογράφοι αναζητούσαν απαντήσεις στα ερωτήματά τους ενώ ο υπουργός επέμεινε να πει αυτά για τα οποία ήθελε να μιλήσει χωρίς να ακούει ουσιαστικά τις ερωτήσεις.

Προσπαθώντας να βρουν τρόπο να τον διακόψουν ώστε να τον ρωτήσουν κι ενώ είχαν επανέλθει από διαφημιστικό διάλειμμα, ο κ. Κατρούγκαλος κατηγόρησε για αγένεια τον παρουσιαστή που τον κάλεσε και δεν τον άφηνε να μιλήσει, ενώ ο Γιώργος Παπαδάκης του τόνισε ότι εκεί είναι για να λύσει απορίες και να του τεθούν ερωτήματα.

«Μα μην με διακόπτετε» διαμαρτυρόταν ο υπουργός, ενώ τόνισε «παλιά δεν με διακόπτατε».

«Γιατί παλιά σας άρεσε η κριτική που έκανα στη ΝΔ και συμφωνούσατε, ενώ τώρα δέχεστε εσείς την κριτική και δεν σας αρέσει» απάντησε ο Γιώργος Παπαδάκης και λίγα λεπτά μετά και χωρίς να το καταλάβει κανείς από τους παριστάμενους στο στούντιο ο Γιώργος Κατρούγκαλος εξεμάνη «θα φύγω, είπα θα φύγω» έβγαλε το ακουστικό, ή έστω προσπάθησε να το βγάλει, και γύρισε ελαφρά το πρόσωπό του από την κάμερα.

«Δεν κατάλαβα, κάνετε σόου κύριε υπουργέ;» σάστισε ο Γιώργος Παπαδάκης.

«Δεν κάνω σόου, σας είπα θα φύγω» είπε ο κ. Κατρούγκαλος και ο παρουσιαστής υποχώρησε ενώ όλοι στο πλατό γέλασαν σαστισμένοι παραδεχόμενοι ότι δεν αντιλήφθηκαν γιατί ο υπουργός ξέσπασε έτσι.

Ο Γιώργος Παπαδάκης δεν έχασε την ευκαιρία να δώσει την απάντησή του και αιχμηρά μάλιστα: «Αδιαμφισβήτητα η δημοσιογραφία είναι εξουσία. Εγώ 27 χρόνια που είμαι δημοσιογράφος δεν άλλαξα ως άνθρωπος. Εσείς κύριε υπουργέ αλλάξατε. Η εξουσία σας άλλαξε«.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here