Σπυράκη: Ο Καμμένος ξεπέρασε την Κομανάτσι σε κωλοτούμπες

0
129

Για νέα «κωλοτούμπα του κ. Καμμένου» μίλησε η Μαρία Σπυράκη, σχολιάζοντας τη δήλωσή του ότι δεν τελεί υπό παραίτηση, ούτε και είναι απερχόμενος υπουργός.

Μιλώντας στην εκπομπή «Ακραίως» του Τάκη Χατζή και του Δημήτρη Οικονόμου, είπε:

«Πρόκειται για άλλη μια θεαματική τούμπα του κ. Καμμένου στην Επιτροπή. Έχουμε να κάνουμε με κυβέρνηση αλαλούμ που βυθίζει τη χώρα σε συνεχή αβεβαιότητα. Μέχρι το απόγευμα μπορεί να έχει αλλάξει πάλι γνώμη ο κ. Καμμένος».

Η εκρόσωπος Τύπου της ΝΔ σχολίασε και την απόφαση τού κόμματός της να αποχωρήσει από την Επιτροπή της Βουλής, στην οποία επρόκειτο να συζητηθούν τα αντισταθμιστικά οφέλη στην υπόθεση αναβάθμισης των F-16.

«Δεν υπάρχει συνεδρίαση της Βουλής σε αυτό το κλίμα. Όταν χθες ο υπουργός Άμυνας αποχαιρετά, σήμερα φέρνει στη Βουλή υπόθεση 230 εκατ. ευρώ. Ο κ. Καμμένος είναι σε διαρκή κυβίστηση, μπροστά του η Κομανέτσι είναι μια στιγμή στη ιστορία».

Αναφερόμενη στο σενάριο ο κ. Καμμένος -εφόσον παραιτηθεί- να αντικατασταθεί από πρόσωπο του στρατεύματος (έχει ειπωθεί για τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ ναύαρχο Αποστολάκη), κάλεσε την κυβέρνηση «να μην επιχειρήσει να εμπλέξει το στράτευμα σε τέτοια πορεία. Οταν μάλιστα πρόκειται για μια κυβέρνηση που παραπαίει. Δεν μπορεί να είναι μπαχαρικό στην πολιτική κουζίνα».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here