Σπίρτζης: Δεν θα υποχωρήσουμε χιλιοστό από την εθνική μας θέση

0
50

Αναφερόμενος στα ελληνοτουρκικά με την εντεινόμενη ένταση στην περιοχή, ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών, Χρήστος Σπίρτζης τόνισε πως «εμείς χτίζουμε γέφυρες φιλίας και συνεργασίας και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε χωρίς να υποχωρήσουμε ένα χιλιοστό από την εθνική μας θέση και την εδαφική μας ακεραιότητα».

Μιλώντας στην εκπομπή της ΕΡΤ, ο υπουργός αναφέρθηκε στην ανάπτυξη της οικονομίας επισημαίνοντας πως τον Αύγουστο η κυβέρνηση θα οδηγήσει την χώρα στην έξοδο από το μνημόνιο.

«Θα προχωρήσουμε στην παραγωγική ανασυγκρότηση, θα σταθούμε στα δικά μας πόδια και θα αξιοποιήσουμε κάθε πλεονέκτημα που έχει η χώρα. Θα ξαναχτίσουμε ένα κράτος δικαίου» δήλωσε και πρόσθεσε ότι «εκπονούμε ένα εθνικό στρατηγικό σχέδιο μαζί με την κοινωνία. Έχουν υλοποιηθεί 13 περιφερειακά αναπτυξιακά συνέδρια, έχουμε συζητήσει με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, τους φορείς και τις συλλογικότητες. Αντίθετα ο κ. Μητσοτάκης μποικοτάρει την προσπάθεια και προσπάθησε να πείσει τους δημάρχους να μην συμμετάσχουν. Με την άνοδο του ΑΕΠ αυτόματα θα μειωθεί και η φορολόγηση των πολιτών και θα διορθωθούν τυχόν αδικίες» είπε ο κ. Σπίρτζης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here