Σπυράκη: Σημαντική η διασφάλιση των θέσεων εργασίας στη ΣΕΚΑΠ

0
85

Στις εξελίξεις στην εταιρεία ΣΕΚΑΠ αναφέρθηκε η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Σπυράκη χαρακτηρίζοντας πολύ σημαντική υπόθεση τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας και τη λειτουργία της εταιρείας.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Ράδιο Παρατηρητής 94FM» η κα Σπυράκη ανέφερε πως «η διασφάλιση των θέσεων εργασίας και της λειτουργίας της εταιρείας είναι για τη Νέα Δημοκρατία μια πολύ σημαντική υπόθεση» επισημαίνοντας πως η Νέα Δημοκρατία έχει σαφώς τοποθετηθεί και στη Βουλή τασσόμενη εναντίον της διαγραφής του προστίμου.

Η εκπρόσωπος της ΝΔ δήλωσε πως η αξιωματική αντιπολίτευσης προτείνει να έρθει η εταιρεία σε επαφή με τις Αρχές ώστε να καταστεί δυνατή η τμηματική καταβολή του προστίμου.
«Με αυτόν τον τρόπο, η εταιρεία θα διατηρηθεί ζωντανή και οι εργαζόμενοι θα παραμείνουν στην εργασία τους, οι τοπικοί παραγωγοί από την περιοχή (Ροδόπη, Ξάνθη, κ.λπ.) θα μπορούν να δίνουν στην εταιρεία ένα μέρος της παραγωγής τους, ενώ και το δημόσιο συμφέρον δεν θα θιγεί, διότι τελικά το πρόστιμο θα εισπραχθεί και δεν θα διαγραφεί έστω και σε βάθος χρόνου» ανέφερε σχετικά.

«Η διαγραφή ενός προστίμου, πέρα από τη βλάβη που προκαλεί στο εθνικό συμφέρον, εγείρει και ζητήματα εμμέσων κρατικών ενισχύσεων. Η Ε.Ε. απαγορεύει να ενισχύεται μια εταιρεία έναντι μιας άλλης που δραστηριοποιείται στον ίδιο κλάδο» κατέληξε η κα Σπυράκη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here