Σπυράκη: Ο Τσίπρας να ζητήσει «καθαρή» εντολή μετά τις 20 Αυγούστου

0
59

Παιχνίδια χαρακτήρισε η εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη τα περί καθαρής εξόδου από το μνημόνιο που επικαλείται η κυβέρνηση.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, η κυρία Σπυράκη ανέφερε: «Η κυβέρνηση έχει τελειώσει με τα πολιτικά της καύσιμα» κι εκτίμησε ότι ο πρωθυπουργός βρίσκεται σε δύσκολη θέση, καθώς άλλα λέει ο ίδιος και άλλα τα υπουργεία του, χωρίς να έχει σαφή θέση, ενώ η καθαρή έξοδος την οποία ευαγγελίζεται είναι η αναμονή για περικοπή συντάξεων από 1/1/2019 και η μείωση του αφορολογήτου από 1/1/2020.

Κάλεσε, δε, την κυβέρνηση να προκηρύξει εκλογές, καθώς στις 20 Αυγούστου τελειώνουν τα δανεικά.

«Δεν καταλαβαίνω τι φοβούνται, πάμε να ζητήσουμε καθαρή εντολή» είπε χαρακτηριστικά

Η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ σημείωσε ότι το κόμμα της έχει πρόγραμμα εμπροσθοβαρούς ανάπτυξης εν αντιθέσει με την κυβέρνηση που έχει πρόγραμμα αφαίρεσης μέχρι και του τελευταίου ευρώ μέσω φόρων.

Χαρακτήρισε κλειδί για την ανάκαμψη της χώρας τον ρυθμό ανάπτυξης, ο οποίος θα επιτευχθεί μέσω σταθεροποίησης του περιβάλλοντος, διαμέσου της άμεσης μείωσης του φόρου στις επιχειρήσεις και στα μερίσματα κατά 5%, δημιουργώντας έτσι χώρο για επανεπένδυση και βιώσιμες θέσεις εργασίας. Κατ’ αυτό τον τρόπο θα εξαφανιστεί και ο υποκατώτατος μισθός ανέφερε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here