Σπύρος Χαριτάτος: Έψαχνα την οικογένειά μου στα χαλάσματα

0
309

Γεννημένος και μεγαλωμένος στο Αίγιο, ο Σπύρος Χαριτάτος, έζησε τον φονικό σεισμό του 1995 που άφησε πίσωτου 26 νεκρούς και τεράστιες καταστροφές.

Μιλώντας στο People, περιέγραψε το πώς ανατράπηκε όλη του η ζωή, καθώς η οικογένειά του αναγκάστηκε να μείνει επί μήνες σε σκηνή και επί χρόνια σε κοντέινερ.

«Ο σεισμός διέλυσε την καθημερινότητά μας. Ένα πρωί βρεθήκαμε στο μηδέν. Έψαχνα τους γονείς μου και τα αδέλφια μου στα χαλάσματα. Το σπίτι μας καταστράφηκε, για μήνες μέναμε σε σκηνή και για χρόνια σε κοντέινερ. Δοκιμάστηκαν πολλές οικογένειες. Τότε σκέφτηκα να ξεκινήσω τη ζωή μου από το μηδέν, να σταματήσω να εργάζομαι τα βράδια και να μετακομίσω στην Αθήνα», είπε.

Τότε ήρθε στην Αθήνα και γράφτηκε στη σχολή του ΑΝΤ1, όπου και πρώτο χρόνο κέρδισε υποτροφία. «Επέλεξα να γίνω δημοσιογράφος γιατί θα μου πρόσφερε γενικές γνώσεις, ενώ το αντικείμενο σπουδών είχε ένα ευρύτερο περιεχόμενο που μου άρεσε. Στην πορεία με γοήτευσε. Ήμουν ο μεγαλύτερος από τους συμφοιτητές μου. Ξεχώρισα από τους υπόλοιπους επειδή ήμουν πιο ώριμος, όχι πιο έξυπνος».

O Σπύρος Χαριτάτος ξεκινά αύριο Δευτέρα καθημερινή ενημερωτική εκπομπή στο Epsilon. Η πρώτη καλημέρα στις 6 το πρωί.

Σπύρος Χαριτάτος: Έψαχνα την οικογένειά μου στα χαλάσματα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here