Στ. Παππάς στην ΕΡΤ3: Να μιλάτε λιγότερο-Οι δημοσιογράφοι πρέπει να ακούν

0
293

Ένταση στον τηλεοπτικό αέρα της ΕΡΤ3 ανάμεσα στο πρόεδρο του ΟΑΣΘ Στέλιο Παππά και τους δημοσιογράφους της ΕΡΤ3 Έλσα Ποιμενίδου και Χάρη Αρβανιτίδη.
Ο κ.Παππάς ήταν σε ζωντανή σύνδεση ενώ πραγματοποιούσε επίσκεψη στην ΕΛΒΟ και ενοχλήθηκε από τις ερωτήσεις και τις τοποθετήσεις των δημοσιογράφων σχετικά με την κατάσταση και τον αριθμό των λεωφορείων που κυκλοφορούν στη Θεσσαλονίκη.

«Δεν πρέπει να μιλάνε οι δημοσιογράφοι, δεν είναι αλήθεια αυτό που λέτε», τόνισε ο κ.Παππάς και συμπλήρωσε ότι οι δύο δημοσιογράφοι κάνουν ερμηνείες ενώ είπε ότι «οι δημοσιογράφοι θα πρέπει να ακούν, να ερευνούν και μετά να κάνουν τις ερωτήσεις τους».
Ο κ. Αρβανιτίδης προσκάλεσε τον πρόεδρο του ΟΑΣΘ να έρθει στο στούντιο της ΕΡΤ3, προκειμένου να κάνουν «μια συζήτηση, πρώτον χωρίς καθυστέρηση ήχου και δεύτερο σε μια συζήτηση στην οποία θα μας επιτρέπετε να ρωτάμε». Αυτή η φράση όμως ενόχλησε ακόμα περισσότερο τον κ.Παππά που αντεπιτέθηκε: «Μη με προσβάλλετε. Εγώ σας επιτρέπω να ρωτάτε, αλλά πρέπει και εσείς να ξέρετε ότι πρέπει οι δημοσιογράφοι να ερευνούν σε βάθος αλλιώς θα πήξουμε από fakenews».
Άμεση ήταν η ανταπάντηση του κ.Αρβανιτίδη ο οποίος είπε: «Σας ευχαριστούμε που μας κάνετε μαθήματα δημοσιογραφικής δεοντολογίας. Σε δύο μέλη της Ένωσης Συντακτών Μακεδονίας και Θράκης» με τον κ.Παππά να λέει: «Δεν κατάλαβα, εσείς είσαστε εκτός κριτικής; Και αν είσαστε μέλη της Ένωσης Συντακτών και εγώ είμαι πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου. Και λοιπόν;».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here