Στα «κάγκελα» στο Κίνημα Αλλαγής με τον Βγόντζα

0
265

Έντονη ενόχληση έχει προκαλέσει στους κόλπους του Κινήματος Αλλαγής η στάση του άλλοτε στενού συνεργάτη της Φώφης Γενηματά, Αντώνη Βγόντζα, τον οποίο πλέον η κα Γεννηματά έχει ορίσει ως πρόεδρο της Επιτροπής Διαδικασιών και Δεοντολογίας για το επικείμενο συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής.

Ο λόγος είναι ότι ο κ.Βγόντζας σε δηλώσεις του προτρέπει τον κόσμο να συμμετάσχει στα συλλαλητήρια τη στιγμή που η επίσημη θεση του πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος Αλλαγής, όπως εκφράστηκε σε ανακοίνωση μετά από συνεδρίαση της περασμένης Παρασκευής, είναι αρνητική απέναντι στα συλλαλητήρια.
Μάλιστα δημιουργείται μέτωπο εναντίον του κ.Βγόντζα ζητώντας την απομάκρυνση του από τη θέση που μέχρι πρότινος είχε ο Νίκος Αλιβιζάτος.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, στην κοινή συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του Ποταμιού και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, ειπώθηκε πως δεν είναι δυνατόν ο άνθρωπος που διαδέχτηκε το Νίκο Αλιβιζάτο σε αυτή την καίρια θέση να καλεί τους πολίτες να συμμετέχουν στο συλλαλητήριο και βουλευτές του Ποταμιού επεσήμαναν ότι ο κ.Βγόντζας ξεπέρασε κάθε όριο. Αλλά οι θέσεις του κ.Βγόντζα φαίνεται να εχουν «ενοχλήσει» και τον Δήμαρχο Αθηναίων, Γιώργο Καμίνη, ο οποίος φέρεται και αυτός αποφασισμένος να θέσει άμεσα στη Φώφη Γεννηματά το θέμα της αντικατάστασής του. Όπως και ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος, ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Νίκος Ανδρουλάκης που φέρεται να κάνουν λόγο για διχαστικό λόγο από έναν άνθρωπο που θα έπρεπε να ενώνει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here