Στη δημοσιότητα τα μηνύματα του Ντόναλντ Τραμπ Τζ. με τα wikileaks

0
27

Μετά τις καταγγελίες για ανταλλαγή μηνυμάτων με τον ιστότοπο wikileaks, o γιος του Αμερικανού προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ αναρτά στο twitter όλα τα άμεσα μηνύματα που αντάλλαξε με τον ιστότοπο αφήνοντας αιχμές κατά της επιτροπής του Κογκρέσου που διερευνά την υπόθεση.

«Ορίστε ολόκληρη η αλυσίδα μηνυμάτων με τα wikileaks (με τον συγκλονιστικό αριθμό των 3 απαντήσεών μου) εκ των οποίων ένα δημοσίευσε επιλεκτικά η επιτροπή του Κογκρέσου. Πόσο ειρωνικό» σημειώνει ο γιος του Αμερικανού προέδρου.

Η επικοινωνία τους έγινε τα μεσάνυχτα της 20ής Σεπτεμβρίου 2016, οπότε τα wikileaks ενημέρωσαν τον Ντόναλντ Τραμπ Τζ. για μία σελίδα εχθρική προς τον πατέρα του. Σύμφωνα με δημοσίευμα  των NYT, έναν μήνα νωρίτερα, είχε σημειωθεί υποκλοπή ηλεκτρονικών μηνυμάτων της Εθνικής Επιτροπής του Δημοκρατικού Κόμματος από τους Ρώσους. Τον Οκτώβριο Ρώσοι χάκερ υπέκλεψαν υλικό από την Εθνική επιτροπή των Δημοκρατικών και φέρεται να επικοινώνησαν με τα wikileaks για να δώσουν το υλικό της υποκλοπής στη δημοσιότητα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here