Στην Τήλο ο Τσίπρας: Η ανθρώπινη ζωή δεν είναι πιόνι σε παιχνίδι εκβιασμών

0
128

Στην ακριτική Τήλο πέρασε τις ημερες του Πάσχα ο πρωθυπουργός ΑΑλέξης Τσίπρας ο οποίος σήμερα, Κυριακή του Πάσχα βρέθηκε στο στρατόπεδο της Διοίκησης Άμυνας Νήσου Τήλου στα Δωδεκάνησα.

Όπως έγραψε στο twitter «από την ακριτική Τήλο, από τα ανατολικότερα σύνορα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στέλνουμε μήνυμα ελπίδας, αισιοδοξίας και ευχές στον καθένα και στην καθεμιά, ξεχωριστά, για δύναμη, πίστη, αισιοδοξία και δημιουργία. Χρόνια πολλά και καλό Πάσχα«.

Επίσης, σε δήλωσή του στην εφημερίδα Documento, του ο πρωθυπουργός δεν παρέλειψε να αναφερθεί στους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνται στην Αδριανούπολη, τονίζοντας με νόημα πως «η ανθρώπινη ζωή, και η ανθρώπινη ελευθερία δεν είναι, και δεν πρέπει να είναι, πιόνια σε παιγνίδια δύναμης και εκβιασμών κανενός».

Αναλυτικά:

Το φετινό Πάσχα δυο νέα παιδιά, ο ανθυπολοχαγός Άγγελος Μητρετώδης, και ο λοχίας Δημήτρης Κούκλατζης, δε θα έχουν τη δυνατότητα να βρεθούν δίπλα στις οικογένειές τους.
Θέλω να διαβεβαιώσω τόσο τους ίδιους όσο και τις οικογένειές τους ότι η σκέψη όλων μας είναι μαζί τους.

Όχι μόνο δεν τους ξεχνάμε αλλά κάνουμε ό, τι περνάει από το χέρι μας, σε όλα τα μέτωπα, για να μπει τέλος στο Γολγοθά τους. Να οπλιστούν με υπομονή, δύναμη και πίστη ότι θα έρθει σύντομα και γι’ αυτούς η ανάσταση, και θα επιστρέψουν στην πατρίδα και στα σπίτια τους.

Η ανθρώπινη ζωή, και η ανθρώπινη ελευθερία δεν είναι, και δεν πρέπει να είναι, πιόνια σε παιγνίδια δύναμης και εκβιασμών κανενός. Είναι αναφαίρετα ανθρώπινα δικαιώματα για κάθε πολιτισμένη χώρα. Και τον σεβασμό αυτών των δικαιωμάτων απαιτεί η Ελλάδα.

Χωρίς παιγνίδια, παζάρια, και αστερίσκους.

Άγγελε και Δημήτρη καλή Ανάσταση! Και να θυμάστε την ανάστασή σας προσδοκούν, εύχονται, και απαιτούν, όλοι οι Έλληνες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here