Στήριξη Φώφης σε Λοβέρδο: Δεν φοβόμαστε, δεν εκβιαζόμαστε

0
77

Πλήρη στήριξη στον Ανδρέα Λοβέρδο παρέσχε η Φώφη Γεννηματά και, ταυτόχρονα επέκρινε με σφοδρότητα την κυβέρνηση για την υπόθεση Novartis. Μιλώντας στη Βουλή για την άρση ασυλίας του πρώην υπουργού Υγείας τόνισε ότι «στρατηγική επιλογή του Μαξίμου είναι να οδηγήσει τη χώρα στις εκλογές μέσα στη λάσπη».

«Είναι κηλίδα για την Αριστερά, η προπαγάνδα και τα τόσα ωμά ψέμματα. Μπορείτε να συνεχίσετε τις επιθέσεις και τον πόλεμο, αλλά εμείς θα συνεχίσουμε ως το τέλος για να αποκαλυφθούν οι πραγματικές ευθύνες για το σκάνδαλο των φαρμάκων.
Ο Ανδρέας Λοβέρδος έχει δώσει αποστομωτικές απαντήσεις» σημείωσε. «Εμείς δεν επικαλούμαστε παραγραφή, δεν υπάρχει παραγραφή γιατί δεν υπάρχει αδίκημα. Δεν φοβόμαστε, δεν εκβιαζόμαστε και δεν σιωπούμε».

Απευθυνόμενη στα μέλη της κυβέρνησης η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ υπογράμμισε: «Εμείς το λέμε και το εννοούμε. Όλα στα φως. Νομιμότητα για τους πάντες και παντού, γι΄ αυτό λέμε ναι στην άρση της ασυλίας. Εσείς αντίθετα κρύβεστε και επιχειρείτε να κρύψετε τις παράνομες πράξεις των υπουργών σας με επίκληση του άρθρου 86 του Συντάγματος. Είναι ο κ. Καμμένος συκοφάντης ή ο κ. Κοτζιάς ενεπλάκη για χρηματισμό για τις Πρέσπες; Υπέκλεψε παρανόμως ο κ. Πολάκης συνομιλία με τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος; Αφήστε την υποκρισία».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here