Στο «φως» οι ερωτικές επιστολές του Ομπάμα στην πρώην του (ΕΙΚΟΝΕΣ)

0
136

 

Με λυρισμό και έντονο συναισθηματισμό γράφει ο τέως πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα στην πρώην αγαπημένη του, της εποχής των κολεγιακών χρόνων.

Εννέα ιδιόχειρες ερωτικές επιστολές έρχονται στο φως της δημοσιότητας καθώς πλέον βρίσκονται στην κατοχή του Πανεπιστημίου Έμορι το οποίο θα τις εκθέσει για το κοινό.

Οι επιστολές είναι γραμμένες από το 1982-1984 όταν ο Μπαράκ Ομπάμα είχε σχέση με τη συμφοιτήτριά του Αλεξάντρα ΜακΝίαρ. Ο τέως πρόεδρος είχε μεταφερθεί από το Κολέγιο της Καλιφόρνια όπου φοιτούσε στο Πανεπιστήμιο της Κολούμπια στη Νέα Υόρκη.

Δεν έχουν όλες οι επιστολές ρομαντική φύση και μερικές είναι γραμμένες μετά τον χωρισμό του ζευγαριού. Σε αρκετές ο Ομπάμα φαίνεται να δίνει αγώνα για τον αυτοπροσδιορισμό του, τα συναισθήματά του και τη μοναξιά του αλλά και μοιράζεται τα όνειρά του για το μέλλον.

Ο λόγος του σε αρκετές είναι ποιητικές περιγράφοντας τον έρωτά του για τη ΜακΝίαρ: «Πιστεύω ότι ξέρεις πόσο μου λείπεις, ότι το ενδιαφέρον μου για εσένα είναι τόσο μεγάλο όπως ο ορίζοντας, η πίστη μου σ’ εσένα τόσο βαθιά όπως η θαλασσα και η αγάπη μου πλούσια και ανεξάντλητη».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here